:lol: :lol: wyjaśniane Ci to już było w innym temacie jak się nie mylę, ale jak widzę wiesz lepiej. Jak rozumiem z własnego przykładu? ;)Cytat:
Zamieszczone przez Zakapior-san
[quote=[TIN]_Cichy][quote=chochlik20][quote="[TIN]_Cichy":3vmxc2hi][quote=Volomir]Gdybyś protestował to skończyłbyś z kulką w glowie. :mrgreen: To nie ma związku z poszanowaniem tradycji.[/quote]
może lepiej sam wiem, jaki mam stosunek do innych religii. Równie dobrze szanuję każdą inną religię, jak i ateistów, którzy nie atakują mojej religii.[/quote]
Jedyne co "atakujemy" albo bardziej piętnujemy to:
a) stosunek kapłanów do ludzi
b) ich poglądy w niektórych kwestiach
c) łamanie prawa i bezkarność z ich strony[/quote]
ale temat poruszyłem, bo użytkownik volomir podawał inne powody - krzyż w sejmie, rzekomy problem pedofilii w KK, oraz wypowiadanie się za wszystkich (?) Polaków. Dodatkowo na kwestie, że sami sobie kopią dołki na spuentowałem mówiąc, że najwięksi przeciwnicy kk robią dokładnie to samo. Na te tematy się wypowiadałem i wypowiadam, broniąc KK.[/quote:3vmxc2hi]
Odsyłałem Cię byś przejrzał dużo wcześniej ten temat, konstytucja gwarantuje wolność sumienia, i wolność religijną - krzyż w sejmie został:
a) bezprawnie powieszony, bez zgody kogokolwiek
b) fakt, że on wisi, może godzić w uczucia innych osób, choćby prawosławnych, których krzyż wygląda innaczej, więc albo jesteśmy państwem neutralnym światopoglądowo albo państwem wyznaniowym
Nie ma rzekomego istnienie pedofili w KK - afery w USA, w Niemczech jest komisja badające takie przypadki, Dominikana, gdzie oskarżony abp. Wesołowski przebywa sobie w Watykanie, [b]bo Watykan nie podpisał żadnych umów o ekstradycję osób oskarżonych :!: [/b], polscy kapłani twierdzą, że dzieci same pchają się do łóżek, albo, że jest to wina rozwiedzionych rodziców, braku miłości... Jeśli według Ciebie to nie jest kopanie dołków pod samym sobą, to ja nie wiem jak dobitniej należy Ci to wytłumaczyć.
Odświeżę Ci pewną sprawę, gdzie rodzice nie widzieli nic zdrożnego w pewnym fakcie, zapewne Ciebie też to nie ruszy:
[url="http://www.youtube.com/watch?v=DS0lowe4qzg"]http://www.youtube.com/watch?v=DS0lowe4qzg[/url]