Zamieszczone przez
Arroyo
Konkwistadorów nie ma. Jeśli już są to najemnicy z Tilei i Estalii - z tym, że to musieliby robić w Starym Świecie ich armię, bo w Nowym Świecie raz mieli osadę, co ją kilkakrotnie budowali, aż do znudzenia i uświadomienia sobie w końcu, że nie są mile widziani przez Jaszczuroludzi w Lustrii. Co do Norski - o ile wiem to Skeggi (jedyna ich osada w Lustrii) nie istnieje, a od Piratów z Sartosy w Lustrii jest Port Reaver. Orki mi tu nie pasują, bo ich tam nie ma - prędzej w Południowych Ziemiach na południe od TK. Co do Zwierzoludzi - prędzej ci, co są na zachód od Naggaroth. Wampiry... Luthor Harkon mógłby zostać dodany, ciekawa alternatywa. O Amazonkach nie mamy oficjalnego nic poza tym, że są w Lustrii. Skaveni w TW: Warhammer 2 w podstawowej wersji? Zobaczymy, bo póki co jest 50-50 z Demonami Chaosu, którzy też są możliwi.
Imperium nie było nigdy w Nowym Świecie, Wampirom by to pasowało.
Z kolei set DLC'ków to sądzę, że odnosiłby się poza drugą rasą i może czymś jeszcze do samych LL'ów i setów jednostek.
SaperHeart - co do Starego Przyjaciela... nie sądzę, by to miało się odnosić do Nowego Świata, czy do Wysokich Elfów (przez ludzi z okresu Sigmara zwani "Czarodziejskimi Elfami"). Co do Krella - raczej chodziło mi i Chaakowi o to, że Krell byłby dobry jako legendarny bohater jak Zielony Rycerz, bo to równie mocny wojak, który miałby unikatowy system działania dla Wampirów. Nie musiałby być związany mimo wszystko z Kemmlerem ;)