A także:
Litwa w MKO35, podbity Nowogród Wielki, sojusz z Danią, dookoła pakty, otwarte możliwości.
Wersja do druku
A także:
Litwa w MKO35, podbity Nowogród Wielki, sojusz z Danią, dookoła pakty, otwarte możliwości.
Chciałbym przejąć Nowogród w Krzyżakach 49 :)
Poszukiwany gracz na odrestaurowane Węgry w mko25. W trakcie wojny z dogasającym już niedawnym cięmiężycielem, u boku Imperium.!
(Imperium które jak mu będzie wygodne wypowie sojusz i pochłonie niedawną marionetkę a przynajmniej spróbuje jak to było w wypadku Maurów) ;D
Spędziłem czasu i wysiłku na odnowie Węgier i wcześniejszym wspieraniu Gruzji, więc są to moi drodzy... mali... przyjaciele. :D Krzywda się nie stanie.
A Maurowie niech się z Egipcjanami wezmą do roboty, bo tylko hardych udają, a nic nie robią by odwlec nieuchronny los. Dość all inclusive na pustyni. Spacery w Libii chyba na niewiele się zdadzą.
Ja chętnie wezmę Węgrów :)
Ta Litwa w MKO35 jest aktualna?
Tak. Polecam obserwować temat "Wolne miejsca w KO". Jest na bieżąco aktualizowany. Jak chcesz grać to zgłoś się do MG i poproś o hasło ;)
A kto jest MG w tym MKO?
Ten kto ropoczął kolejkę i założył temat MG. O ile się nie mylę w tej kampanii jest to Blackhand.
Ale napisz od razu bo chyba ostatnio jest zajęty i może nie odpisać szybko.
Zajrzałeś w ogóle do tego tematu o którym mówiłem? Tam wszystko jest. Nie jest to wielki wysiłek kliknąć w link.