W pliku o nazwie BellumCrucis6 plik cfg w katalogu moda zmień z autosave = 0 na autosave = 1 sam jesteś sobie winien. ;)
Wersja do druku
W pliku o nazwie BellumCrucis6 plik cfg w katalogu moda zmień z autosave = 0 na autosave = 1 sam jesteś sobie winien. ;)
Bardzo bolesna sprawa... Nie zapisywałeś stanów gry ręcznie? - To absolutny mus przynajmniej co 2-gą turę. Możesz nadpisywać savy ale co min 4 tury save stały.
Dzięki wielkie. Tak zapisywałem ręcznie..ale tylko na pierwszych 10 turach. Poza tym jakoś tak z perspektywy czasu nudno się nimi grało ;D
Zagraj Polska, bedziesz mial tyle zabawy ze padniesz :)
Nowy Instalator dla Megasubmoda od Wino z dnia 24.03.2013, szczegóły tutaj, link: viewtopic.php?f=367&t=12871&p=283883#p283883
Mnie wywala kiedy pobuje stoczyc bitwe z buntownikami,zrobilem wszystko wedlug opisu krok po kroku,ale to nie jest zaden duzy problem,rozwalam ich a auto.bardziej martwi mnie to ze mam 35 ture i nic kompletnie sie nie dzieje.Gram na medium,powinienem zmienic na hard?
Ale grasz na zwykłym MEGA, na instalce czy na czym?
Pytanie używałeś Instalki Wino? Miałeś wcześniej ai bitewne Germanicu5 ? Jak tak to wgraj je po zainstalowaniu megasubmoda od Wino z instalkia bitwy powinny działać.
Edit: Ja zainstalowałem Megasubmoda z instalki Wino na czyste Bellum i śmiga jak złoto. Potem wrzuciłem na poprzedniego megasubmoda i było ctd w bitwach, ale to nie pzrez Instalke Wino a ai bitewne Germanicu5 wersja 5.7, jakie miałem. Wrzuciłem plik z manual integration z g5 od Germanicusa do katalogu Bellum i działa. Co do kampanii kim grasz i jakie ai, poczekaj, na oryginale na Medium 35 tur to za mało, wojna sie zacznie lada moment.
Witam pobieram wszystko od nowa wcześniej ctd w 35 turze, chyba przez buntownicze miasto Praga szkoda bo grając polakami w końcu miałem spokój a wszyscy inni lali się aż miło było patrzeć. Teraz jak instaluję od nowa chce wszystko dopieścić submodami itd te z forum już pobieram ale może są jeszcze jakieś inne dodatki np kiedyś był jakiś skrypt "Powstanie Bułgarów" im więcej takich bajerów tym lepiej i żeby działały z spolszczeniem 8-)
Nie musisz nic pobierać osobno, po to jest właśnie instalka :) Ona ma w sobie wszystkie submody. Powstania są w submodzie Mietka77, ale jakie to już nie pamiętam. Na pewno w Afryce i litwinów, bułgarzy też chyba, ale doczytaj w wątku o submodzie Mietka77.
EDIT: zazwyczaj jestem bezlitosny dla leniwych buntowników i ścinam głowy jednym pociągnięciem miecza, ale dzisiaj mam łagodne serce i sam znalazłem: "Dodany jest działający bunt Litwinów... powstanie w Afryce przeciw normańskim najeźdźcom..."Bulgar Revolt" - to jest opis z submoda Mietka.