Od Rtr dużo lepsze jest EB, trzeba solidnie myśleć.
Darth pod S2 faktycznie ma dziwny balans. Akurat pod S2 sć dużo lepsze mody od Dartha.
Wersja do druku
Od Rtr dużo lepsze jest EB, trzeba solidnie myśleć.
Darth pod S2 faktycznie ma dziwny balans. Akurat pod S2 sć dużo lepsze mody od Dartha.
EB mnie przerasta. Zagrał bym sobie, ale tam nie ma jak dla mnie brać skąd kasy na wojsko:P. Zresztą denerwuje mnie, że partowie nie mogą budować dobrych dróg. Jest w ogóle parę wad w R1, które mnie odpychają. W M2 dużo poprawili, ale opyliłem nieopacznie komuś:/ Czekam na mega rozbudowane R2 - mam nadzieje, ze mnie nie przerośnie :lol:
Może bym się przyzwyczaił inną frakcją do EB, ale zobaczę co będzie z R2 - za bardzo jestem podjarany i zdegustowany zarazem :lol: . Zresztą gram z kumplem w multi S2 i czasami mnie k..... bierze.
Może i tak ale ja zawsze ustawiam rozmiary oddziałów na maksymalne. Więc w moim przypadku wyglądało to tak że jazda wyrzynała wszystko oprócz falangi.Cytat:
Zamieszczone przez McAbra
No właśnie ja tez na max. Jedynie mody ratują tą grę.
Czemu na max? Gra na normalnych jednostkach jest ciekawsza, raz że trzeba je szanować, a dwa że rozwój miast nie jest hamowany.
Coś mało tych wojaków:P. Lubię spend jak na dysce :lol: . Optymalna liczba wojaków w jednostce z włóczniami to około 300. Potem ciężej dla mnie manewrować. Mam nadzieję, że tak będzie w R2. Ciekawe jak szybko się Rzym będzie rozwijał, bo chciałbym na koniec zniszczyć jego wielkie imperium :lol: . Ma mieć rody, może wojenka domowa to ułatwi. Często w S2 bierze mnie ochota na przeczekanie aż moi wrogowie się wytną a ja wycinam bezbronna osadę. Zaawansowane spiski w R2 były by cool 8-). Ciekawe które frakcje ( nie znam się za bardzo na historii ) robiły takie numery - mam nadzieję, że nie sąsiedzi partów :lol:
Już wiadomo że będzie 160. A czemu maksymalne oddziały? Wtedy bitwy są bardziej widowiskowe ;)
EB jest świetne w porównaniu do podstawki. Jedyną denerwującą rzeczą są drzewa na mapie bitewnej. Kompletnie nic przez nie nie widać.Cytat:
Zamieszczone przez Harry-Potter-TW
Są submody do EB na te drzewa jakby co :)
Skoro tak zachwalacie EB to spróbuję jeszcze zagrać - ale offtop się zrobił, ale o czym tu gadać :lol: dali by demo to by się pisało eseje :lol: