Panowie mam problem wszytsko zrobiłem tak jak w instrukcji i zaraz po wczytaniu startu kompani pojawia mi się to i wysyła do pulpitu.
Wersja do druku
Panowie mam problem wszytsko zrobiłem tak jak w instrukcji i zaraz po wczytaniu startu kompani pojawia mi się to i wysyła do pulpitu.
zmniejsz ustawienia graficzne...
nie działa
Tylko z tym modem masz problem? Usuń plik "medieval2.preferences.cfg", jest w głównym katalogu medievala, ale nie gwarantuję, że to pomoże ;)
nie pomogło i tak tylko z tym submodem mam ten problem czyste BC działa mi bez problemu.
Ponad 500 Osobom działa. Coś robisz nie tak. Ew. Pobierz ponownie.
Ew. próbuj uruchomić ponownie i obniż wymagania jak Olek77 radzi, taki komunikat się czasem pojawiał i u mnie niekiedy.
Przeinstalowywałem całego medka i ściągałem od nowa wymagania zmniejszałem już nic nie daje i wsio mam tak jak na instrukcji opisane
Sam Megasubmod V wymagań graficznych nie podnosi.
Sterowniki przeinstaluj. Jaki masz system? UAC wyłączone o ile Win7?
Każdy komu nie działa jakiś mod lub submod twierdzi, że instalował zgodnie z instrukcją, zwykle się myli.
Po zmianie ustawień graficznych zapisz je i usuń map.rwm z kampanii Full i Light. Sprawdź czy gra nie przywraca wysokich ustawień grafiki z automatu.
Dobra dałem sobie spokój mówicie mi o wszsytkim co już po kilka razy robiłem :D widocznie mam coś nie halo z kompem.
Wiciu, spróbuj obniżyć skalę jednostek, usuń map.rwm, wyłącz kompa i spróbuj odpalić po ponownym uruchomieniu. Za dużo jednostek wybrałeś do bitwy, pewnie ponad 5000 luda, wtedy się pojawia taki komunikat często w bitwie.