Zajrzałem ale wszystkie posty w tamtym temacie są stare i z tego co widzę to temat "Poszukiwani-zastępcy-do-KO" jest znacznie popularniejszy.
Wersja do druku
Zajrzałem ale wszystkie posty w tamtym temacie są stare i z tego co widzę to temat "Poszukiwani-zastępcy-do-KO" jest znacznie popularniejszy.
Pierwszy post na pierwszej stronie w tym temacie jest stale aktualizowany więc luknij tam ;)
A faktycznie, sory. Ja popatrzyłem tylko na najnowsze posty :P
Byłby ktoś chętny na MG do mko35? Głównie żeby kolejka nie stała
Poza MKO35, chciałbym też oddać bycie MG w WKO 34 i Danię w MKO 25. Od jakiegoś czasu nie jestem w stanie na tyle regularnie wchodzić na forum, żeby się zajmować KO. :( Nie mam oczywiście zamiaru po prostu tego zostawić, :D ale ze względu na siebie i pozostałych graczy wolałbym, żeby ktoś to wszystko po mnie przejął.
Fajnie, ale zanim oddasz to proszę rozwiąż sprawę Cagilari w mko35, o którą prosiłem, a także nową.
Witam, muszę niestety zgłosić się do tego tematu. W moim prywatnym życiu niedługo dojdzie do zmian i przeprowadzki. Wątpię bym miał wtedy jakikolwiek czas na robienie regularnych tur z kampanii. Dlatego uznałem, że będę musiał oddać swoje kampanie i pożegnać się z forum na prawdopodobnie 2 lata...
Kampanie jakie są do oddania:
-MKO36 Węgry. Stan bardzo ciężki, ale do uratowania. Wszystko się rozstrzygnie w najbliższych turach. Zalecane dla doświadczonych graczy. ZAKLEPANE PRZEZ PLANB
-MKO37 Francja. Stan dobry, zaledwie początek kampanii. ZAKLEPANE PRZEZ lama1
O wprowadzenie w politykę danych frakcji i chęć ich przejęcia proszę o kontakt na prive. Będę w stanie samodzielnie jeszcze pociągnąć z 2-3 tury, potem będę musiał przymusowo zrezygnować niezależnie od forumowych konsekwencji.
Przepraszam wszystkich współgraczy, że to tak nagle, jednak sytuacja w której się znalazłem w prywatnym życiu dla mnie też była nagła i zaskakująca.
czekam na odpowiedź.
EDIT:
Jeszcze jest jedna nietypowa kampania.
-Kingdoms Ameryki Tlaxcalanie Kampania Online Youtuberów
Sytuacja bardzo pozytywna. Jednak warunkiem jest bycie youtuberem :P No i oczywiście obowiązkowy kontakt, bo trzeba ustalić warunki publikacji odcinków.
EDIT:EDIT:
Patrz na listę ko do zastępstwa.
Konsekwencje byś miał, jakbyś niczego nie napisał, a tak po prostu trzeba powiedzieć, że "szkoda", życzyć szczęścia i powrotu. :d Jakbyś nagle przepadł wkrótce to "dzięki za grę".
Dziękuję za wyrozumiałość. Chciałbym przeprosić swoich sojuszników, ze ich zostawiam, jednak to poważna sprawa.
Proszę zwrócić jeszcze uwagę na EDIT
Witam. Nie będę aktywny jeszcze przez najbliższy miesiąc. W związku z sesją mam ograniczony czas wolny i jest go za mało by ogarniać wszystkie KO.
KO-YT Ameryki, Brytanie 45 i 46 idą w ręce Rocka Miguela.
KO-YT Brytania będzie jedyną kampanią w jakiej pozostanę.
Do oddania będzie Litwa w Krzyżakach 51. Wojna pomiędzy Litwą a sojuszem Niemiecko-Duńskim. Wyrównana walka z minimalną przewagą dla Litwy.