O co chodzi z tymi technologiami. Mój uczony i szpieg siedzą w Krakowie i nic się nie dzieje ;/
Wersja do druku
O co chodzi z tymi technologiami. Mój uczony i szpieg siedzą w Krakowie i nic się nie dzieje ;/
Nic się nie dzieje jak coś wykradniesz zanosisz to do stolicy i w następnej turze pojawi się komunikat że pozyskałeś coś nowego. Daje to jakieś korzyści jak wykradnę np produkcje monet jakiś dochód do skarbca bo ja nic nie zauważyłem. Powie ktoś jak wygląda bunt Litwinów z megasubmoda powstaje państwo ? i w którym roku się tego spodziewać.
Bunt Litwinów jest około 1217 roku plus minus kilka lat. Litwini oblegają Wilno i bodajże jedno inne miasto. Nie powstaje ich państwo, po zdobyciu obleganych prowincji sa one buntownicze, to symulacja rodzącej się litewskiej tożsamości. Podobnie powstanie Bułgaró ono jest około 1197 roku, o ile te ziemie ma Bizancjum, znaczy Bułgarię. Technologie jak wykradamy to możemy pewne budynki budowac szybciej niż inni, te związane z technologiami.
Mam pytanie czy jak wszystkim jednostkom w pliku units zwieksze rozmiar razy 2(np z 45 na 90 itd.) to czy balans bedzie taki sam jak na nie edytowanym pliku units?
Powinien być taki sam.
Hej, ma ktoś może zangielszczenie na jakimś innym serwerze?(innym niż ten na twc) z spolszczeniem mam jakieś problemy, a jako ze angielski język bardziej przystępny niż włoski...
Właśnie znalazłem godzinę temu, bo też szukałem :)
http://www.sendspace.pl/file/712199c...sh-files-final do tego dorzuć tą poprawkę: http://www.twcenter.net/forums/attac...1&d=1330712494 i gitara gra.
Zainstalowałem wszystko megasubmoda też odpaliłem działa wrzuciłem plik na ograniczoną rekrutację w opisie instalacji jest usuń plik map.rwm ale u mnie go nie ma ? co jest grane
Jak ograniczoną rekrutację wgrałeś zaraz po Instalacji megasubmoda z Instalki Wino to map.rwm nie ma bo usunęła je instalka. A jak po Instalce Megasubmoda grałeś kilka tur to map.rwm musi być.
Zagrałem angolami 1 ture. Mam takie 2 pliki 1 w imperial campaning i jeden w norman_proluge usuwać? Jeden waży 7,83MB drugi 4.45MB.