Ja bym jeszcze chciał wrócić do kupna edycji przedpremierowej. Czy można będzie takowa nabyć np. zwykłym sklepie np. empiku?
Wersja do druku
Ja bym jeszcze chciał wrócić do kupna edycji przedpremierowej. Czy można będzie takowa nabyć np. zwykłym sklepie np. empiku?
To raczej pytanie do sklepu
Mam chrapkę na nową odsłonę TW, lecz późniejsza polityka firmy (m.in wydawanie chociażby DLC z jednostkami,fakcjami) mnie po prostu do tego zniechęca. Trzy dodatkowe frakcje powinny już być w podstawce..
Mnie ciekawi kiedy recenzje się pojawią i jakie bugi będą na początku to by bardzo ułatwiło decyzje zakupu.
Recenzje pewnie parę dni po premierze. Natomiast bugów będzie pewnie co nie miara, jak w większości gier komputerowych. Nawet sam Heroes 6 (który wbrew pozorów lubię) miał sporo błędów itp., Empire - tego to już lepiej nie wspominać, ile błędów było.
Recenzje, a raczej "pierwszymi wrażeniami" będę się pojawiać, kilka dni przed premierą. Dla mnie 9 podstawowych frakcji, to zdecydowanie za mało:P
Nie lepiej było dać te wszystkie dwanaście frakcji do gry bez kolekcjonerki/pre-orderu jak w Empire TW?
Pewnie DarthVader wróci z emerytury i gdy zobaczy, jak CA spier**li swoje "dzieło", to go szlag trafi i pewnie zrobi Darth Moda, a inni zrobią total factions.
Zawsze trzeba zachęcać do kupna, dodatkami typu DLC. Gdyby to były, dodatki typu: mapa, figrurki itp, to nie miałbym nic przeciwko. Jednak, gdy dają DLC(jednostki,państwa), mi się to bardzo nie podoba.
DLC to największe dziadostwo w grach komputerowych. Już lepszą politykę grową ma Bethesda z Skyrimem (tam DLC - o ile tak mogę nazwać Dawnguard i Dragonborn) miały większą wartość i zawartość niż takie gówniane DLC'ki z nowymi trzema frakcjami/jednostkami. To tak, jakbym stworzył Crysis 8 z DLC na nowe bronie, nową małą lokację czy z łukiem na papier toaletowy.
Nie martw się. Nasz wiek będzie się nazywać:"Wiekiem DLC"! :D