Dlatego wpisałem 2 napastników, Jeleń i Lewy ze zmianą na Smolarka. Jeśli ktoś chce dużo bramek, to 4-3-3 u Polski jak najbardziej: 20 do 0 w rewanżu z esp 8-) :lol:
Wersja do druku
Dlatego wpisałem 2 napastników, Jeleń i Lewy ze zmianą na Smolarka. Jeśli ktoś chce dużo bramek, to 4-3-3 u Polski jak najbardziej: 20 do 0 w rewanżu z esp 8-) :lol:
Peszko, Sobiech i Sadlok najgorsi :roll: ? Wiem, że ten 1 nie jest w formie, ale bez przesady. A ci drudzy zostali kupieni za spore pieniądze i trudno, by ktoś tyle wydał na beznadziejnych piłkarzy, może w Ruchu wiele nie pokazali, ale na pewno się rozwiną w Polonii i kadrze. No i nie zgodzę się z tym, że z naszej ligi wszyscy leżą; Wisła czy Legia pokupowała obcokrajowców za nie tak małe pieniądze, a to polskie chłopaki z Jagiellonii czy Bełchatowa na razie przodują, ale tak to jest, jak się nie ogląda meczy.
Zastanów się nad moją wypowiedzią. Napisałem, że uzasadnianie swoich sympatii na siłę nie ma zbytniego sensu. Jak ktoś czegoś nie lubi, zawsze wygrzebie na to jakieś brudy żeby to uzasadnić. Po co to komu? Przeważnie jak ktoś zaczyna kibicować i wyrabia sobie sympatie to jest jeszcze bardzo młody. Nie obchodzi go wtedy historia. Kibicuje temu, komu np. kibicują kumple, klubowi z okolicy, albo komuś kogo gra mu się podoba.Cytat:
Zamieszczone przez Sam Fisher
Mówię o piłkarzach Polskich...Cytat:
Zamieszczone przez Dragonit
Nie przesadzajmy z tym hura optymizmem. Jeżeli najlepszy snajper Jagi ma 34 lata bo mowa tu o Frankowskim to o czym my tu w ogóle mówimy? Peszko gra dobrze jak jest w formie udowodnił to rok temu niestety na dziś tej formy już nie prezentuję. W kadrze gra przeciętnie a on powinien grać ponad przeciętną piłkę. Sobiech to zawodnik ligowy który w kadrze sobie po prostu nie radzi i to widać gołym okiem. Sadlok-owi z kolei brakuje doświadczenia reprezentacyjnego. Dobrze że obudził się Smolarek może on dźwignię trochę poziom kadry bo sam Błaszczykowski któremu o dziwo zawsze chce się grać nawet jak inni już rzucają rękawicę nie wystarczy na boisku. Smuda ma zadanie więc z kategorii mission impossible. Czy mu się uda do 2012 roku zrobić zespół mając takich piłkarzy jak obecnie oby. Ale coś mi się zdaje że cudu z tej mąki nie będzie :(Cytat:
Peszko, Sobiech i Sadlok najgorsi :roll: ? Wiem, że ten 1 nie jest w formie, ale bez przesady. A ci drudzy zostali kupieni za spore pieniądze i trudno, by ktoś tyle wydał na beznadziejnych piłkarzy, może w Ruchu wiele nie pokazali, ale na pewno się rozwiną w Polonii i kadrze. No i nie zgodzę się z tym, że z naszej ligi wszyscy leżą; Wisła czy Legia pokupowała obcokrajowców za nie tak małe pieniądze, a to polskie chłopaki z Jagiellonii czy Bełchatowa na razie przodują, ale tak to jest, jak się nie ogląda meczy.
Kur..na, co ciągle ktoś wyskakuje z hurra optymizmem czy czymś innym :evil: wkurza mnie to. Co z tego, że ma 34 lata? Sam nie gra, umie się ustawić, ale asysty naliczają inni, w słabej drużynie i Franek by dużo nie zdziałał. Peszko akurat wiele w kadrze nie pograł i nie jest w super formie, ale w meczu z Hiszpanią to on miał jedyną okazję i nadal coś tam potrafi namącić, co do Sobiecha, to szczerze mówiąc nie pamiętam żadnego jego występu w kadrze, a Sadlokowi jak brakuje doświadczenia w kadrze co chyba logiczne, że musi je nabyć? Ma jeszcze 2 lata, w czasie którym będzie mógł się nieźle zaklimatyzować. Wątpię, by Smolarek wiele zdziałał, wcale w super formie nie jest, to, że strzelił jedną czy dwie bramki w lidze niczego nie udowadnia. Ja liczę na Mierzejewskiego, że stworzy jakieś sytuację.
Co do Smolarka to się zgodzę, podobnie w sprawie Sadloka ;) Rozwinę wypowiedź trochę później :D
:shock: Wojciechowski jest hardcorem.Cytat:
To jednak nie koniec "nowości". - Po każdym meczu zawodnicy będą oceniani przez 12-osobową grupę ekspertów. Piłkarz, który będzie miał najniższą średnią ocen, w kolejnym spotkaniu nie zagra, dostanie jakby czerwoną kartkę - mówi Józef Wojciechowski cytowany przez "Przegląd Sportowy". Pierwszą "ofiarą" nowego systemu jest Hiszpan Andreu, którego ma zabraknąć w najbliższym meczu ligowym z Koroną Kielce.
Oczywiście trener Bakero nie był zwolennikiem tego systemu. - Ale oznajmiłem mu, że skoro nie zgadza się z oceną 12 ekspertów, to chyba nie zgadza się z całą ideą profesjonalnego klubu - wyjaśnił Wojciechowski.
wojciechowski jest nowobogackim wsiorem ;)
Ale ze Cypryjczycy wkopali 4 :shock: :!: bramki Portugalczykom to mega niespodzianka...Orly Smudy brac przyklad z walecznosci wyspiarzy ;)