spoko, nie martwię się, po prostu ten wiek, to wiek debilizmu związanego z DLC (nic nie przebije BF3 i DLC).
Wersja do druku
spoko, nie martwię się, po prostu ten wiek, to wiek debilizmu związanego z DLC (nic nie przebije BF3 i DLC).
Czy DLC do BF3 uważasz za plus czy minus?
No nie,ale taki Mass Effect ma po prostu w cholere tych DLC :D bez nich...jeszcze może jakoś to da się grać,ale w cholere się traci.I tak EA zbija prawie drugie tyle z DLC :DCytat:
Zamieszczone przez DMageA
No ale cóż no,poczekamy,zobaczymy co się dalej będzie z tymi DLCkami działo.
Minus, zamiast łoić forsę z pewnie dzieciarni (zdarzają się ludzie pow. 18 lat) kupują DLC mając nadzieję, że doda im to dużo, powinni byli dać to jako patch darmowy. Nie dziwię się, że EA ma już drugą w swoim życiu Złotą Kupę.Cytat:
Zamieszczone przez maxcezar5
Natomiast ME racja, traci sporo bez DLC, trochę to dziwne i głupie. Np. nie mając DLC do ME 2 nie wiemy, co stanie się z Handlarzem Cieni, w ME3 nie możemy zrobić misji z wyzwoleniem spod władzy Cerberusa Omegi.
To dziadostwo zostało zapoczątkowane przez bethesdę swoim pancerzem dla konia w TES Oblivion ;). Chwal ich za to.Cytat:
Eh. Litości. Ta dzieciarnia ma ledwo pieniądze na grę, a co dopiero jeszcze dlc. Powiem Ci tak w sekrecie że np do takiego bf3 jaka by ta cena DLC nieadekwatna do zawartości była to większość nabywców ma te 18lat. Ba osoby po 30 od razu całe bf3premium kupowali. A no i na zachodzie kupienie dlc to dla nich co paczka chipsów. Więc... Twa logika jest zła.Cytat:
Minus, zamiast łoić forsę z pewnie dzieciarni (zdarzają się ludzie pow. 18 lat)
edit:
@down
Reszta DLC do obliviona,skyrima i falloutów też działa jak "plug in". I te duże i małe (downguardy, dragonborny etc). Taki fajny silnik mają. Wiesz co oznacza skrót DLC? Liczy się jako content? Liczy. Zresztą chwile po tym przyszły kolejne dlc do obliviona.
Btw. Podobno ta końska zbroja w 2011r nadal dobrze się sprzedawała.
No nie wiem, sam pancerz dla konia w Oblivionie był plug-inem z większego dodatku Rycerze Dziewięciorga. Więc ja bym tego do DLC nie zaliczył, prędzej te dodatki do Fallout 3 (nie dość że 3/5 DLC do F3 były słabe, to pewnie nie testowane - przy (UWAGA) wejściu do symulacji Anchorage wyskakuje błąd i wypad do pulpitu etc.). Anyway to prawda, że Bethesda sama zapoczątkowała (ale dla mnie ten pancerz dla konia to nie DLC).
Co do drugiego, to BF 3 jakoś był w Empiku za 50-60 zł, a jeśli miałbym sumować same wydatki na DLC to by wyszło trochę więcej niż sama podstawka. Dlatego EA zbija forsę w większości za DLC, a nie za same podstawki. Na empik.com znalazłem też dwie inne gry EA: ME2 i ME3 - obie po 54 zł. A DLC kosztuje łącznie więcej niż te gry.
@DMageA
Nie wiem co za grzyby jesz lub co wąchasz -
1. Jak Ci wyskakuje błąd przy symulacji Anchorage to już dawno jest to rozwiązane w patchach. Poza tym radzę kupić oryginał. BTW pancerz dla konia pobierany z neta i nie dostępny odrazu po instalacji gry to co niby jak nie DLC? Mod użytkowników?
2. Nie ma to jak porównywać ceny teraz z DLC gratulejszyn! W dniu premiery ME2 kosztował 150 zł, ME3 (wersja deluxe) 180 zł, a ty zarzucasz tu teraz ochłapami, które się nie sprzedały i de facto musiały mieć obniżoną cenę. To tak jakby ktoś po premierze Domma 3 zrobił dlc za 30 zł i dzisiaj jakiś pieniacz powiedział gra kosztuje 10 zł a DLC jest 3x droższe o zgrozo! DLC nie będzie tanieć samo z siebie, tanieje w przypadku edycji kompletnej np Skyrim wersja legendarna
Oryginał Fallout 3 GOTY mam, nie popieram piractwa.
Ale my tu pitu pitu, a powinniśmy się skupić nad frakcjami do Rome 2. Gdzieś już tu pisałem, że głupotą jest dawanie trzech frakcji greckich jako DLC. Lepiej im było zostawić w edycji kolekcjonerskiej tę katapultę zabawkę i mapę, a nie jeszcze DLC (wiem, że to dodatkowa, płatna zawartość).
PS. Nie wiem, co myślisz, ale ja nie jem/wącham żadnych grzybów...
Koniec offtopa, ale nie mogę spię powstrzymać :DCytat:
-panie premierze kiedy pan uleczy gospodarkę?
-my tu pitu pitu a związki partnerskie nie mogą czekać!
;)
DLC z 3 frakcjami to jest jak zamówisz przedpremierowo zwykłą grę, więc nie widzę problemów 8-)
Zamówiłem tego preordera, bo zapewne po premierze gra będzie kosztować tyle samo tylko nie będzie miała tych 3 frakcji. Nic chyba nie tracę.