-
Jak chcesz nam pomóc, to musiałbyś pobierać potop jeszcze raz, bo co prawda Twoje portrety są ładnie zrobione, ale są często niehistoryczne (w sensie, że postacie w oryginale wyglądali inaczej). Jak komuś to nie przeszkadza, to oczywiście może sobie na tym grać, chciałbym jednak by mod "oficjalnie" był jednak możliwie historyczny. Jeśli jednak mimo ponownego pobrania moda chciało by Ci się pobawić z tymi portretami, to napisz, że się tym zajmujesz, bo inaczej może dojść do sytuacji, że oboje byśmy te portrety naprawili.
-
2 załącznik(ów)
Poprawione portrety:
http://uploadfile.pl/pokaz/1359467---cgwm.html
Mam nadzieję, że żadnego nie pominąłem, ani nie pozmieniałem :D
Dziękuje za komplement i jednocześnie wiem, że niektóre portrety mogą być niehistoryczne, ale tak jak wspominałem robiłem je głównie dla siebie i nie przykładałem do tej kwestii zbyt dużej wagi.
Aczkolwiek jeśli chcecie mieć rzeczywiście jak najbardziej historyczne postacie to mam drobną sugestię, mianowicie żeby przejrzeć poszczególne portrety :)
tacy Radziwiłłowie np. trochę kują w oczy :confused:
-
Z tym Bogusiem, to chyba wszyscy wiedzą ale nikomu nie chce się tego naprawić:D Janusz Radziwiłł ma natomiast historyczny portret wykonany przez Daniela Schultza bodajże.
-
Witam panów moderów, prace poruszają się naprzód? ;)
-
Trwają, ale bardzo wolno bo ja nie mam czasu. Ordenus natomiast zajmował się ostatnio mechanizmem księżniczek.
-
Chwała Wam za to że się nie poddajecie ;) Możesz rozwinąć myśl o co chodzi z tym mechanizmem księżniczek?
-
Żeby można było je rekrutować jak w Bellum, ale niestety w tym temacie jest klapa:(
-
Rekrutacja księżniczek to najgłupszy skrypt w Bellum :) Jak to się ma do rzeczywistości? :) Panie daj Pan z tym spokój :)
-
Czemu klapa? Niekoniecznie najgłupszy to nie tyle rekrutacja księżniczek co kontrolowane małżeństwa arystokracji. Jak rozumiem w Potopie to nie chce działać jak w Bellum. Spróbuje pobrać moda i zobaczę.
-
Gdzie tu link aktualny do moda ten z postu nr 1 nie działa.