-
Blackhand szuka zmiennika dla swojej Danii w MKO25.
http://s22.postimg.org/i8km1m3k1/Dania_MKO25.png
Można powiedzieć, jakby Zigi Waza w końcu złączył unią personalną Rzeczpospolitą i Szwecję. :d Nawet wojna z Rosją jak za smuty. Polecane. Fajna ko. Zapraszamy.
-
Poszukiwany zastępca dla Litwy w KO51!
Kraj jest silny, a sytuacja stabilna.
Jest związany sojuszem z Polską, Litwą i Nowogrodem, wojnę natomiast toczy z przymierzem duńsko-niemieckiem.
-
Szukajcie zastępcy za Kijów w MKO XXXV :P Bo aktualnego władcy ani widu ani słychu xd
-
Może i bym to nawet rozważył....ale jakiś opis sytuacji mile widziany
-
Nic wielkiego. Sukcesy w niedawnej wojnie z Gruzją - Semender kijowski - teraz z Gruzją stalowy PoN do 40tej tury. Do 20tej tury PoN z Węgrami. Sojusz z Litwą, Nowogród komputerowy - pewnie już dawno zajęty. Jest tura 17ta. Nic tylko brać. :d
-
Ok,pewnie wezmę ale jeszcze to rozważę :)
-
No i wojna z moją Polską od niedawna ;p
Aczkolwiek dopiero raczkującą, Kijów stracił dwie prowincje. Dodam, że można sie dogadac ale bić też (jak kto woli) :D
-
Dobra to wezmę w takim razie,od następnej tury mogę robić ruchy za Kijów ;)
-
Wciąż szukamy graczy lub gracza na Zakon i Mongołów w Krzyżakach 49 (tych pierwszych w rozdziale). Nie zmuszajcie Il Duce (Nowogród) do robienia tur za wszystkie 3 państwa sojuszu. :P
-
KO-YT #3 skończyła się dość niespodziewanie i wciąż czekam na Idillę i poprawki balansujące więc w między czasie mogę wziąć Zakon.
Mam nadzieję, że nie jest w totalnej ruinie :)