Re: MEGASUBMOD (Wino+Mietek77+Aramegil+Araven+Kam2150)
Nie wiem czy poprostu nie zwiekszyć odległości floty od stolicy w campaign_script. Może jeszcze coś być w export_descr_characters_traits ale jeszcze nic tam nie znalazłem. Gdy pisaliście spolszczenie do submoda zmienialiśćie informacje dotyczące ładunku i kwot przewożonego towaru , gdzie to można znaleźść?
W export_descr_aniciliaries w text, są floty, o ile dobrze pamiętam. Próbowałem zmieniać odległość, ale nie zadziałało. Spróbuj może się uda. Zagraj np. Bizancjum i sprawdź czy zadziałało, tam można mieć szybko floty handlowe.
Moge prośic o reupload albo jakis alternatywny link do Megasubmoda V, bo dziadostwo nie chce mi się ściągnąć :P
Pisząc dziadostwo, wyrażasz lekceważenie dla Autorów.
Użyj Google Chrome, powinno się udać. Megasubmod jest duży, wątpię by wino miał czas robić ponowny upload, około 500 Osób pobrało. Teraz może i więcej.
Niestety lipa jest i nie chce nawet chrom ruszyc :P Nikt z ludu total war nie wrzucał se kopii na chomiku ?
Cytat:
Zamieszczone przez arcyżużel
Moge prośic o reupload albo jakis alternatywny link do Megasubmoda V, bo dziadostwo nie chce mi się ściągnąć :P
a po co reupload jak obecny link działa???
Arcyżużel, czekasz kilkadziesiąt sekund, potem wpisujesz kod z obrazka i pobierasz.
Ew. poproś jakiegoś znajomego by Ci pobrał.
No wiesz,potrafię pobierać pliki :P ale ad rem, czekam, wpisuje kod, informuje mnie ze zaraz rozpocznie się pobieranie i lipa :P
Megasubmod ma 767 pobrań.
Sprawdziłem przed chwilą, wpisałem kod z obrazka po odczekaniu kilkudziesięciu sekund i zaczęło mi pobierać od razu. Mam Google Chrome, jak pisałem.
Może masz ustawioną blokadę niektórych stron przez program antywirusowy, albo coś w ustawieniach przeglądarki.
WItam
POMOCY! Gram sobie w BC 6.3+Megasubmod i w turze 113 wrobi się czarny ekran i po naciśnięciu ESC wywala do pulpitu, dzieje się to jak się rusza Sycylia. Próbowałem parę razy i za każdym razem to samo. Wszystko instalowałem tak jak w instrukcji, POMÓŻCIE bo gram Polską na VH/VH i nie chce zaczynać od początku...
Pojawia się jakiśnapis że "Mediewal Total War napotka" i za każdym razem to samo....