Grali,grali i znow przegrali lecz w koncu grac zaczeli i troche zdrowia na boisku pozostawili.Troche cierpliwosci a cos z tej maki sie upiecze ;)
Wersja do druku
Grali,grali i znow przegrali lecz w koncu grac zaczeli i troche zdrowia na boisku pozostawili.Troche cierpliwosci a cos z tej maki sie upiecze ;)
Podziwiam, nie nabijam się, za optymizm, nie oglądałem meczu, to jak w końcu grali? 2 bramki kangury im włożyły?Cytat:
Zamieszczone przez zajac
1:2 ale nasi byli bardzo waleczni i tworzyli wiele ladnych akcji
Tym razem można to powiedzieć z czystym sumieniem, grali w końcu przyzwoicie, a że przegrali to już pech.
Mogło się podobać wiele rzeczy poza wynikiem. :x Lewandowski mnie zadziwił dwukrotnie. Raz przy golu i raz przy karnym. Piękny gol i zmarnowana szansa.
J.w :D Ogólnie nasi grali dobrze, może coś faktycznie robią już na treningach... Wie ktoś jaki następny pojedynek ?
9 pazdziernika z USA, potem z Ekwadorem
Lekki fatum nad nami wisi, skoro przy dobrej grze przegrywamy, ale cóż, gdyby Lewy nie zrąbał karnego ... bramkę strzelił dobrą, ale 11 to była porażka. Mam nadzieje, że w ciągu tych dwóch lat zagramy jeszcze wiele meczy, dobrze, że kolejne już w październiku, grając podobnym składem zgramy się jeszcze bardziej i może skuteczność się poprawi. Na treningach powinno się trenować samo wykańczanie akcji, bo zaczynać je potrafimy, trochę tych zawodników z Australii gra w dobrych klubach, ale nie potrafili powstrzymać nas przed robieniem akcji za akcją. Polacy dopiero po 70 minucie trochę gubili gałę, widocznie byli już zmęczeni, no ale nie jest źle. Tylko zmiany mnie wkurzają, za długo z nimi czeka, nie zmienia Błaszczykowskiego po chyba jego najgorszym meczu w kadrze od wielu miesięcy (a w spotkaniu z Ukrainą, kiedy grał lepiej, zmienił go), za późno wprowadza Grosickiego, który z kolei za mało podań dostał, bo coś tam kombinował. A Tomaszewski znowu sobie pokrzyczał.
Dzięki voitek ;) A Tomaszewski to zawsze pokrzyczy, choćby nie wiadomo co :D
To był najładniejszy mecz polskiej reprezentacji od..............meczu z Portugalią? Niestety wynik jest zły ale myślę że jak rozegrają w tym składzie jeszcze parę meczów to powinno być lepiej.