Re: Komputery,programy,sprzęt itd. - temat ogólny
Ale po co to wywalac to wina Anty-vira że nie rozpoznaje plików z gry i bierze je za wirusy albo robaki. Ja radzę zmienić Antywirusowy program. Miałem podobne bajki z wirusami w Nortonie i jak przeszedłem na AVAST-A PROFESJONAL 4.8 wszystko wróciło do normy. Programi łatwy prosty i skuteczny. Polecam ;)
PS.
Jak się już wszyscy tu pytają o coś to i ja się zapytam o Podkręcanie Grafy dopiero niedawno się w to bawię i coś dziwnego zaobserwowałem że im więcej przekrencam GPU CORE tym paradoksalnie wydajność karty spada mi testowałem w 3DMark 2001 se i na starcie przy fabrycznych ustawieniach miałem ok 48000 pkt a po przekręceniu delikatnym GPU z 700 mhz do 715 mhz ten sam Benchmark pokazywał mi wyniki rzędu 44700 pkt czy to normalne ?
Dodaję linka do wglądu w specyfikację karty może to jakiś felerny model ?
A ja mam pytanie. Czy wiecie jak sprawdzić ile komputer był włączony w danym dniu?
Jakiś program czy coś? Mam WIN 7 jakby co.
Ja mam z kolei pytanie, jak można CAŁKOWICIE oczyścić dysk (to się chyba zerowaniem zwało), tylko żeby potem można było go używać Ofcorse. ;)
Cytat:
Zamieszczone przez kizi
Danke Schon.
Gern geschehen. ;)
Tylko Ty uważaj z tym zerowaniem, choćby na spadki napięcia, a już nie daj Bóg na wyłączenie prądu podczas zerowania.
Jest jakiś program po polskiemu, który dzieli film na kilka części? :)
VirtualDub, ale nie mam pojęcia jak go używac :lol:
Nie znam dobrze angielskiego :)
Hmm... to problem bo VD w/g mnie jest najlepszym darmowym programem do tego typu rzeczy.
Obsługa VirtualDub jest intuicyjna i prosta jak konstrukcja cepa.
No ale skoro już...
http://tinyurl.com/yhzkrc2
Tu masz jeszcze coś takiego: http://tinyurl.com/yarvac6
Ja pytałem czy są jescze jakieś inne programy prócz VirtualDub ;) ale już nie trzeba ;D
@@EDIT:Dlaczego kiedy zapisuje wycięty klip video, to zajmuje on aż 6 GB :shock: A film z którego to wycinam zajmuje 1.5 GB
Cytat:
Zamieszczone przez Grandal
Cytat:
Zamieszczone przez kizi
Danke Schon.
Gern geschehen. ;)
Tylko Ty uważaj z tym zerowaniem, choćby na spadki napięcia, a już nie daj Bóg na wyłączenie prądu podczas zerowania.
Wiem, wiem, inaczej dysk kaput. ;)