Zamieszczone przez
romanrozynski
Faktem jest że zostałem perfidnie zaatakowany za wiarę a nie za zbaczanie z wątku, gdyż pisałem dokładnie na temat, co zresztą wyjaśniłem, i nie tylko ja w tamtym wątku zauważyłem że tolerowanie lub nie sodomitów zależy od wyznawanej religii (zauważyła to osoba, która się ze mną nie zgadzała).
Skoro admin jest wrogiem wiary katolickiej dobrze by było gdyby w regulaminie zamieścił punkt, że powoływanie się na naukę Kościoła w sprawach obyczajowo -moralnych (może jeszcze politycznych) może poskutkować ostrzeżeniem i sprawa byłaby przynajmniej jasna, choć dalej świadczyłoby to o nietolerowaniu poglądów katolickich na tym forum.
Mogę tylko odpowiedzieć, że nie każdy kto uważa się za katolika jest nim w istocie. Przykładowo były przeprowadzane badania z których wynikało , że niektórzy "katolicy" są za aborcją. W istocie byli oni zatem heretykami. Z innych wynikało, że część "katolików" toleruje sodomitów, czy nieograniczoną wolność słowa. Nie wiem czy jesteś katolikiem czy "katolikiem" , a zatem różnice w tolerowaniu ciebie i mnie mogą być dramatyczne. O ile mi wiadomo liberalni katolicy czyli heretycy cieszą się dużą tolerancją.