No to testujemy:)
Wersja do druku
No to testujemy:)
30 pare tur połowcami i 5 wojen...Bizancjum ma z 6 armii, wegry krucjate na mnie napuścił,y a rusini z bułgarami atakują mi północ...Masakra...
Chyba zagram kimś łatwiejszym:P
Mam problem, po ściągnięciu tych 12 plików nie mogę ich rozpakować.
Na oryginale jest prosta dyplomacja, jeśli nie masz z kimś sojuszu i relacji ponad 8/10 i nikt nie zaatakuje twojego wroga zanim on zdąży Ciebie zaatakować, to właśnie Ciebie zaatakuje :)
Oszczędzajcie Panowie lepiej siły na wwmwe 3.0, bo to będzie prawdziwe cudeńko :P Tylko wskrzeszanie frakcji dopracować i myślę na jakiby go serwer wrzucić.
Używaj opcji edytuj.
LS
Wino musiałeś im dowalić? Jeszcze popadną w kompleksy.:D To że anglojęzyczna społeczność jest sto lat za nami, było wiadome od dawna.:lol2:
Jak ktoś dalej nie wie, jak używać katów do likwidowania swoich generałów , to przewińcie na str.15 w moim pośćie. I powiedzcie czy działa, bo ja narazie kampanii nie gram na siódemce. http://forum.totalwar.org.pl/showthr...3%B3lna/page15
" Unfortunately, this is Great Polish Kingdom language, so you don't understand anything http://www.twcenter.net/forums/image...icons/wink.gif" Biedne Angole ;). Uczyć się Polskiego trza, bo to język międzynarodowy będzie wkrótce :D. A tak na serio, to mogę sporządzić listę utworów, które wypadałoby dodać do soundtracku.
Spolszczenie to jeszcze pikuś, jak Włoch wejdzie na forum i zobaczy megasubmoda do 6.3 to dopiero apopleksja murowana:)
Co do sposobu zaprezentowanego przez Szymczak69 wygląda że to działa z królem, czyli bierzemy króla dodajemy do armii gienka z lojalnością 0 i próbujemy dopiero go spalić, zrobiłem tak i w końcu zadziałała ta opcja, tylko inkwizytor za cieni w uszach i stosu nie podpalił:)
Misiek1205 ja zaznaczyłem 12 plików i użyłem 7zipa i powstał katalog Bellum Crucis 7 setup.
Na przykładzie przedstawionym na włoskim forum był król to fakt, ale czy tylko? Próbowałeś z następcą, czy z innymi generałami?Cytat:
Co do sposobu zaprezentowanego przez Szymczak69 wygląda że to działa z królem, czyli bierzemy króla dodajemy do armii gienka z lojalnością 0 i próbujemy dopiero go spalić, zrobiłem tak i w końcu zadziałała ta opcja, tylko inkwizytor za cieni w uszach i stosu nie podpalił
Trzeba sprawdzić jeszcze czy Mistrz Zabójców Frakcji ma taką samą opcję co Boia. Na włoskim Manualu nie piszą zbyt precyzyjnie.