janusztrzaskacz jak masz jakieś floty to spróbuj je rozwiązać, mi co prawda nie pomogło ale log się wyraźnie skrócił po rozwiązaniu, może u Ciebie zadziała i wykasuje błąd
Wersja do druku
janusztrzaskacz jak masz jakieś floty to spróbuj je rozwiązać, mi co prawda nie pomogło ale log się wyraźnie skrócił po rozwiązaniu, może u Ciebie zadziała i wykasuje błąd
nie, nie mam żadnej księżniczki obecnie.
To jeszcze rozwiązanie flot i włoski text wypróbuj, jak w postach wyżej.
Dokładnie - spróbuj włoski oryginalny text przywrócić (po skopiowaniu włoskich plików txt trzeba też usunąć wszystkie *.bin w katalogu text).
Niestety podmiana językowa oraz usunięcie całej floty również nie poskutkowało. Dziękuję za zaangażowanie w próbie uratowania rozgrywki.
Po turze rebeliantów jaki powinieneś mieć rok i turę?
Myślisz, że coś z eventem?
Gdybym przeskoczył turę to powinienem mieć rok 1274 (lato) a turę 239.
Araven nie wiem co to może być, ale zawsze jak ktoś pisze, że wywala na rebeliantach to imo nie wywala na nich, tylko w momencie gdy po nich następuje nasza tura. Czyli trzeba szukać przyczyny w naszej frakcji. Event jednak raczej nie, bo te błędy są w logu.
janusztrzaskacz - a po tych różnych próbach cały czas ten sam log jest z błędem? Czy czasem coś innego wywala w nim?
Na toggle fow to wygląda tak, że rebelianci sobie fajnie chodzą, a po pewnym czasie "crash"... myślę, że po ruchach rebeliantów.
Ostatni log.:
22:34:58.513 [system.rpt] [always] CPU: SSE2
22:34:58.513 [system.rpt] [always] ==== system log start, build date: Feb 25 2008 version development ===
22:34:58.528 [system.io] [always] mounted pack packs/data_0.pack
22:34:58.528 [system.io] [always] mounted pack packs/data_1.pack
22:34:58.544 [system.io] [always] mounted pack packs/data_2.pack
22:34:58.544 [system.io] [always] mounted pack packs/data_3.pack
22:34:58.544 [system.io] [always] mounted pack packs/data_4.pack
22:34:58.544 [system.io] [always] mounted pack packs/localized.pack
22:42:21.337 [system.rpt] [error] Medieval 2: Total War ha rilevato un errore non specificato e verrŕ terminato.