Nihil novi sub sole.
Wersja do druku
Ale poprzednie DLC przynajmniej coś wnosiły do kampanii głównej a i same nie były takie złe pod względem atrakcyjności rozgrywki. Tym razem CA osiągnęło poziom niższy nawet od Beasts of War czy Daughters of Mars.
Może Sycylię dadzą w oddzielnej kampanii? Zaczęłaby się np. od lądowania na wyspie Pyrrusa... Ale dla CA byłoby to pewnie zbyt ambitne;)
To jest jakiś pomysł na (jak widzę) prostą kampanię :cool:
W jaki sposób kupiliście WoS? Chciałem przez allegro - tak kupiłem poprzednie 2 campaign packi, ale kodu tam nie ma. Na muve aż 60 zł. Przez Steam się zawsze słabo opłaca.
Poprzez steam. W końcu pracuję między innymi po to, by stać mnie było na takie drobne przyjemności :mrgreen:
Ja sobie kupiłem na kinguin.pl za 30 zł. Mnie się DLC podoba. Mógłby być lepszy ale mapka jest fajna i jak na razie to u mnie nie Ateny dostają ale Korynt, który ledwo przędzie.
Wojna jak to wojna, raz się wygrywa a raz przegrywa. Spartanie dostali na lądzie więcej razy niż wygrali na wodzie.
Szkoda że nie dali Korkyra która była mniejszym (jednym z bardziej liczących się) sojusznikiem Aten. Bo na razie jest 3 na 1. A tak można by było zagrać fajną kampanie we współpracy, po Ateńskiej stronie. Bo po stronie Sparty byłoby za prosto. Ja wątpię by SI dało radę skutecznie kontrolować tak podzieloną przez wodę nacje.
Tak jak patrzę to ta kampania jest taka jakaś stronnicza na korzyść Sparty.
A ja jak kupię to w pierwszej kolejności i tak zajmę Kretę i Rodos. Żadne kary dyplomatyczne mnie nie powstrzymają.
Prawdę mówiąc przy tym DLC będę skazany na Mody, bo chciałbym zagrać większością nacji niedostępnych.