Cytat:
Dla wszystkich narzekających na Warhammer total war mam jedno zdanie-przecież nie ma przymusu kupowania wszystkiego co wypuszcza CA, czyż nie ? Ja na ten przykład nie kupowałem Napoleona czy Empire Total War, bo grywalnie ten okres mnie w ogóle nie kręci, co nie zmienia faktu, że szanuję zdanie tych, co uwielbiają ten styl rozgrywki. Poza tym uważam, że można dla odmiany pograć w coś co pozwala nieco popuścić wodze fantazji, a nie wypluwane już w formie taśmy kolejne odcinki serii. Moim zdaniem błędem było wypuszczanie Attyli, gdyż ten okres w bardzo niewielkim stopniu różni się od wcześniejszego total wara i zaczyna mnie na tyle nużyć, że wracam albo do szoguna albo do rome. A Warhammer ? Liczę na dopieszczenie gry pod względem jednostek, championów, balansu, a przede wszystkim rozgrywki pozbawionej bugów, które utopią grę.
No ale my również mamy prawo ponarzekać na nową odsłonę serii. Ja pisałem wcześniej w innym temacie, dlaczego uważam to za poroniony pomysł. Wszystkie inne serie gier - spoko, Total War - zdecydowanie nie! Oczywiście nikt nie zmusza mnie do kupna tej gry, ale mam prawo wyrażać swoją opinię na temat. Ja również płacę za Total Wary, śledzę tą serię od pierwszego medka i mogę mieć swoją wizję w jakim kierunku powinna zmierzać ta gra, prawda? ;)