:lol2::lol2::lol2: Niewątpliwie. Ciekawe czy dalej okręty będą żeglować po lądzie.Cytat:
można będzie pokierować desantem wikingów z ich łodzi/statków. Jeszcze podziękujemy CA za stworzenie bitew z desantem.
Wersja do druku
:lol2::lol2::lol2: Niewątpliwie. Ciekawe czy dalej okręty będą żeglować po lądzie.Cytat:
można będzie pokierować desantem wikingów z ich łodzi/statków. Jeszcze podziękujemy CA za stworzenie bitew z desantem.
A ja się zastanawiam czy od początku CA zrobi identyczne drzewka budynków dla wszystkich frakcji jak w Rome II po patchu nr.15, czy też znowu zagrają z nami w kulki i najpierw dadzą różne różniste, a potem po roku "bach", przytną wszystkich na równo i kicha... Nie wiem jak wy, ale ja od tamtego patcha pograłem może z 5 minut w R2, straciłem po nim serce i chęci do tej gry...
Dzisiaj na stronie tona ekskluzywnych informacji z Attili (tak, mieliśmy wersję preview) - czekajta cierpliwie!!!
@Grogmir Oby, oby, ale jeśli faktycznie zrobią z drzewkami budynków jak w Rome II, to będzie to naplucie fanom w twarz, dlatego ja poczekam co najmniej rok, aby nie wdepnąć w żadne guano...
też mam wielką nadzieję, że wróci "stary system" budynków... nowy jest za prosty i frakcje są do siebie w tym elemencie bardzo podobne. Ale cóż, przecież tego chcieli gracze...
@Barsa, którzy gracze? Chyba jakieś dzieciaki z USA... Najbardziej Mnie dziwi, że zostawili w encyklopedii dostępne do podglądu oba drzewka (stare i nowe)... Ciekawe czy byłoby trudno w opcjach dać taką drobną do zaznaczania, jaka wersja drzewka ma być aktywna w obecnej rozgrywce...
Dla kogo są robione gry? Głownie dla dzieci i młodzieży... głównie z USA, choć może akurat z TW jest inaczej, tutaj trochę inny target ale nadal to są głównie dzieci i młodzież z zachodu.
Dalej.... gdzieś czytałem, że zmiany w budynkach to pokłosie dyskusji na ich oficjalnym forum. Dodatkowo te zmiany i części osób na naszym forum się podobają, wiec...
Za te ciągłe teksty o dzieciakach z USA, hamburgerach i ciągłym odnoszeniu się do innych nacji jak o upośledzonych debilach z miejsca strzelałbym bany. Masz jakieś źródła dotyczące sprzedaży TW na świecie i populacji grających? Jeśli nie, to daruj sobie takie teksty, bo nie świadczą one o tobie zbyt dobrze. Wiem, że uważasz siebie i Polaków za wszechwiedzących Panów Świata, ale może zostaw do dla siebie.
voitek ale po co ta "ideologizmy"? Gry są jednak robione głównie pod "młodego zachodniego konsumenta" i to jest oczywistość. Nikt tu chyba nie pisał o Panach Świata, ale tak jak jest różnica między skandynawskim a hollywoodzkim,czy bollywoodzkim kinem, tak samo w tym gdzie powstanie gra, czy pod jaki target jest robiona. Z TW jak pisałem nie jest tragicznie, bo jednak tutaj target to nie tylko dzieciaki, ale jednak na zachodzie trochę bardziej lubią i przywiązują większa wagę go "błyskotek i fajerwerków". Może się mylę, ale takie są moje odczucia.