Dlaczego wczoraj nie zapowiedzieli żadnej nacji?
Wersja do druku
Dlaczego wczoraj nie zapowiedzieli żadnej nacji?
Zapowiedzieli FLC i chyba uznali że nie można nas za bardzo rozpieszczać xD. Dzisiaj powinni ujawnić kolejną.
Jakie FLC bo coś mnie chyba ominęło?
Biali Hunowie, taki chwyt marketingowy przed premierą nowego sezony GoT ;)
Dzis nie bedzie. Mowili ze weekend wolny. Bedzie 8 frakcji a 5 zapowiedzieli. A we czwartek bedzie mozna grac. Wiec 3 frakcje i 3 dni.
Zakupiliście już dodatek przedpremierowo czy czekacie na popremierowe recenzje? Sam się zastanawiam co robić. W sumie jestem wielkim fanem serii Total war i nawet tak nielubiany przez większość Empire dał mi wiele frajdy :D Tak, więc zapewne kupie przedpremierowo, żeby mieć w co grać do czasu zapowiedzenia przez CA nowej części bo Warhammer jest zupełnie nie dla mnie, nie moje klimaty.
@edit dobra, po obejrzeniu paru gameplayów zmieniłem zdanie co do warhammera i możliwe ze zawita do mojej kolekcji :D
Ja kupie w tym tygodniu. Mimo obnizki na steam i tak w Polskich sklepach jest taniej. Wiecie gdzie najtaniej ? Muve wyglada dobrze. Imperia piaskow za to na steam kupilem za 2 euro. Warhammera tez zamowie przed premiera
Rozumiem, ze imperium piaskow w jakies wyprzedazy? Sam teraz poczekam bo pewnie beda swiateczne promocje na steam. A tak w ogole to cena warhammera jest przegieta...60euro, nie dziekuje.
Ja też teraz dorwałem Empires of the Sand(podobnie były obniżone ceny innych culture packów),i owszem były w przecenie za niecałe 2 euro ale już się skończyła ta oferta :/
Na muve.pl koszt najbliższego DLC wynosi prawie 60 zł. Trochę to odpycha bo z jednej strony dużo zmieniają, a z drugiej to jednak tylko dlc i taka cena? Zobaczymy jakie frakcje jeszcze dodadzą, inaczej poczekam na obniżkę.