Nie odrzucajcie się od tej gry tak szybko, a powiadam wam: nie zawiedziecie się. Polecam grać na TFH, a przynajmniej na FTM. Też ta gra mnie z początku odrzucała, ale po jakimś czasie i mózgowym wysiłku odkryłem jej piękno hehe :D
Wersja do druku
Nie odrzucajcie się od tej gry tak szybko, a powiadam wam: nie zawiedziecie się. Polecam grać na TFH, a przynajmniej na FTM. Też ta gra mnie z początku odrzucała, ale po jakimś czasie i mózgowym wysiłku odkryłem jej piękno hehe :D
Są jakieś plany wydania TFH w PL? Poza steam i amazonem ciężko to kupić i imo 10 ojro za dlc to za dużo. Ile mam im zapłacić za grę by dostać ją kompletną?
W PL to nawet FTM nie wyszło, więc o TFH można pomarzyć. Można kupić na gamersgate, z resztą na gry paradoxu często są promocje.
Zagraj jakimś małym państwem na początek. Jak człowiek załapie już o co chodzi to gra się przednio 8-)Cytat:
Zamieszczone przez Pampalinex
Na gamersgate jest aktualnie promocja (nie wiem do kiedy):
FtM: 2,48 euro
TFH: 4,98 ero
Hearts of Iron 3 Collection: 9,98 euro
Kompatybilne z Cenegą (z tym, ze po angielsku), z GG oczywiście też, ze steamem nie (ze steamem tylko steam kompatybilny)
Ma ktoś może tego moda muzycznego ?
https://wayofwar.org/downloads.php?do=file&id=192
Linki w temacie wygasły, a na "stronowym downloadzie" każą bulić kasę (co nie było by takie złe gdyby było jasno opisane jak to zrobić ! )
Zapewne kupić konto VIPowskie.
Chciałbym uzyskać odpowiedź na nurtujące mnie pytanie
Ile wynosi:
-liczba samolotów w skrzydle?
-liczba czołgów w brygadzie?
Jak to w ogóle sprawdzać?
w grze niestety nie ma takiego przelicznika
Dzięki
A czy mogę w jakiś sposób usunąć szpiegów z niepotrzebnych krajów tzn np. Albania ma mojego 1 szpiega mimo iż priorytet na o a w3 krajach na max.
A ten siedzi sobie na dobre w albanii.
Czy lotnictwo przypisywać do naczelnego dowództwa czy stworzyć osobną strukturę?