Maikh
Koniecznie chcesz z miasta uczynić gruzy? Na dobrej drodze do tego jesteś warknął.
Wersja do druku
Maikh
Koniecznie chcesz z miasta uczynić gruzy? Na dobrej drodze do tego jesteś warknął.
Maikh
Wiem Issarczyku, że zaraz się zetrą tu matriarchiści z raegwyrystami, mam plan jak temu zapobiec, ale Wy wszystko komplikujecie oślim uporem
Alda
Dobrze ci tak szmato, niech jej zwęglą te męskie kończyny wreszcie - skomentowała w myślach, ale po chwili aż drygnęła, gdy wyobraziła sobie, że torturują Aurelię i zamknęła oczy jeszcze zaciskając objęcia...
Maikh
Nie wiemy co konkretnie doprowadziło do narastającej wrogości wyznawców Pana Bitew i Matki. Jeśli nastąpi tu masakra matriarchistów, to Imperium nie pozostanie nic innego, jak przysłanie karnej ekspedycji. Też jesteśmy tu by temu zapobiec. A dokładniej skontaktować się z jedynym człowiekiem, który jest w stanie to uczynić.
Aurelia
Nie zamierzała pozwolić żeby torturowali Reginę,nie lubiła jej ale to było nie do pomyślenia....,na chwilę pozwoliła jej się utulić jednak tylko na chwilę,po tym stanęła dumnie wyprostowana obok niej,wciąż trzymając ją za rękę
Regina
Gdy przywódca porywaczy kazał swoim ludziom ją brać ucieszyła się że wcześniej obserwowała ich ustawienie... Złapała najbliższego który po nią przyszedł i bez mrugnięcia okiem skręciła mu kark... To jesteśmy kwita za maga.... A teraz mów do rzeczy co chcesz. wysyczała do przywódcy łapiąc następnego, ale tego już tylko chwyciła za gławę i podduszała.
Dagoth:
Jeden problem z głowy... Chociaż tyle dobrego. Przynajmniej zamachu na moje zapasy mi ten laluś w czerwonej szmacie nie zrobi swoimi czarami - pomyślał, nawet zadowolony słysząc słowa tego bandyty...
Morghar
Siedział z rękami na kolanach przyglądając się temu wszystkiemu. Kurwa mówiłem, tortury... Ale na razie sobie radzi, nawet nie muszę nic robić.
Maikh
Cetron chciał już odpowiedzieć, gdy Regina się wygłupiła
Regina
Nie dosłyszałaś odpowiedzi, może to dlatego że jeden bełt przebił Ci udo, drugi strzaskał żebra po prawej stronie i przebił płuco, a trzeci zagłębił się tuż pod obojczykiem po lewej stronie, padłaś nieprzytomna
Techniczny
2 ranny lekkie, średnia i poważna plus utrata przytomności
Pozostali
No to ładnie się góralka wygłupiła, może i Was skazując tym samym, może ma szansę na przeżycie jeśli jej pomożecie, ale czy warto?
Przez ścianę zaskoczenia dotarło do Was Spokój wszyscy i trzask pękającego drewna, to wasz gospodarz jednym ciosem przełamał biurko i teraz łypie na Was złowrogo
Maikh
Idiotka! Za mądrzejszą Ją miałem.