To już Karoleq mogłeś zrobić od razu całość a nie po łebkach :P
Wersja do druku
To już Karoleq mogłeś zrobić od razu całość a nie po łebkach :P
Nie krępujcie się, ja nie zawsze mam czas, więc jak ktoś ogarnie tabele to będzie miło. Na razie po 6 punktów mają Nikczemnik z Karolqiem ( jeden mecz do rozegrania ) oraz Andrij ( wszystkie mecze rozegrane ). Po 4 punkty mają Zachar z Il Duce i moja skromna (:cool: ) osoba ( po dwa mecze do rozegrania ). Bolesław ma 2 punkty i 2 pojedynki do rozegrania ( niech puknie Nikczemnika i jest w porządku:drunk: ).
Swoją drogą, chętni na kolejny sezon, niedługo po zakończeniu obecnego? Choć raczej już po patchu, bo ten wiele zmienia. Zwerbowałem dwie osoby z zewnątrz, jeżeli do tego czasu się nie rozmyślą, to powinni do nas dołączyć. Oczywiście optowałbym za wyższym limitem na talie ( 2500-3000, do ustalenia ), przy niezmienionej reszcie zasad ( no może punktacja do zastanowienia, bo coś śmierdzi mi tu samymi "szóstkami" po ostatnim meczu - powiedzmy 3 pkt za wygranie 2:0, ale to pogadamy tuż przed startem ).
Ja mam 8 punktów i jeden mecz do rozegrania z Tobą ;)
Wygrałem z Zacharem:
Wynik ogólny 2:1
Mecz 1: Królestwa Północy(Ja) Nilfgard (Zachar) 1:2
8-4
2-13
6-40
Mecz 2: Potwory(Ja) Scoia'teal (Zachar) 2:1
12-8
12-14
33-7
Mecz 3: Scoia'teal(Ja) Królestwa Północy(Zachar)
28-19
12-26
54-16
Nie doliczyłem meczu z Bolesławem. No i pominąłem wszystkie mecze z Pampą.
Zapomniałem właśnie o tym napisać i spytać o zdanie, przepraszam.
Dla mnie oczywistym jest, że mecze rozegrane przez Pampę powinny być anulowane, bo połowa graczy dostaje czysty walkower 2:0 co będzie mieć wpływ na ostateczny kształt tabeli.
Il Duce, mam nadzieję, że uda nam się rozegrać mecz w niedzielę w godzinach 18-24. Zostanie mi jeszcze pojedynek z Zacharem, a z pozostałych to tylko Bolesław z Nikczemnikiem i w niedziele powinniśmy zakończyć pierwszy sezon.
Czuję się tak bardzo winny. :C
Zasadniczo to w sumie możecie dopisać wtedy wszystkim walkower, nawet jak nie było czystego 2:0 w meczech w których grałem. :P
Lulylu wygrał :D .
Wygrałem z Nikczemnikiem
1 mecz ja Nilfgard, Nikczemnik Skellige
19-19
50-57
2 mecz ja KP Nikczemnik Scoiatel
15-18
35-8
37-28
3 mecz ja Skellige Nikczemnik Nilfgard
15-11
16-22