A może by tak założyć temat LOTR problemy techniczne?
Wersja do druku
A może by tak założyć temat LOTR problemy techniczne?
wersja 2.8 :( nie dziala mi. Mimo to mam post (jestem wierzącym chrześcijaninem) i nie moge grać :( :arrow:
Nie trzeba, wszystko jest w porządku, jeden z niewielu modów co nie ma technicznych dziwactw. Oczywiście pod Vistą są problemy ale podałem rozwiązanie. Szanowny kolego to są dwa pliki instalacyjne, podajesz ścieżkę swojej gry i instalujesz, odpalasz ze skrótu. Gdzie masz tu problem?
Mam Alexandra. Jak wiecie jestem zapalonym fanem LotraCytat:
Zamieszczone przez Eutyches
Może raczyłbyś odpowiedzieć na moje pytania? Ja nie wróżka :lol:Cytat:
Zamieszczone przez RohanRider
Hmmm a wygrał ktoś już Bitwę Ostatniego Przymierza? Mi się udało do 89% orków ale przylazł Władca Ciemności i...
Ponawiam pytanie, czy w kampanii też będę miał 4 Sauronów albo Gandalfów czy tylko 1?
Zagraj w końcu :lol: Za ten czas byś się dowiedział...Ja części twoich pytań nie rozumiem, ale cóż lata lecą...Wybacz :oops:
Trzeba powalczyć trochę Aragornem, żeby w końcu zdobył Anduril (taki miecz). Wtedy idziesz do Erech i zostawiasz tam Aragorna na jedną turę, w kolejnej powinien już mieć armię umarłych. Polecam jednak tą armię umarłych brać tylko w przypadku, gdy nie damy rady obronić Minas Tirith - bo tylko raz tą armię umarłych można wziąć.Cytat:
Zamieszczone przez radoxx4
Co do Saurona - nie.
Wiem co to Anduril xD
Zaczęłem grę Noldorami przegiete trochę to by uzyskać te lepsze jednostki wg mnie :p ale ci Noldor Swordsman to ładnie koszą. 1400 elfów na 5k orków to miałem straty 100 (vh m ) też tak macie? To trochę dziwne..i
Radze wam robić bitwy typu :
20 kohort Orków + 1 koh. Saurona 19 koh orków vs 20 noldor foot ( bowy, swordy, piki ) i 20 gondor ( 5 pik, 5 łuki, 10 foot)