Tak jak w temacie, chciałbym żeby ktoś podał mi mod który wprowadza najwięcej prowincji do podstawki MTW2. Z góry dziękuję za pomoc.
Wersja do druku
Tak jak w temacie, chciałbym żeby ktoś podał mi mod który wprowadza najwięcej prowincji do podstawki MTW2. Z góry dziękuję za pomoc.
viewtopic.php?f=3&t=2668
W tym temacie jest kilka mapek z Kingdoms i trzech sporych modyfikacji.
Cześć,
Czy jest jakiś mod dodajacy nowe prowincje do głównej kampanii , gdzie mozna znaleźć wszystkie najwazniejsze miasta z naszego regionu czyli np. Gdańsk ,Toruń, Gniezno, Malbork, Królewiec itp. itd.?
Testowałem SS 6.2 ,ale nie podoba mi sie w tym modzie to,że miasta sa bardzo oddalone od siebie oraz razi mnie brak Gdańska. Gdbyby ktoś moglby mi doradzić jakis mod to bylbym wdzieczny:)
Spróbuj tego na początek
viewtopic.php?f=30&t=6218
jakoby są, ale dawno nie grałem, i nie pamiętam.
Zwracam się do was z pytaniem czy jest jakiś mod który dodaje kampanie Azteków, Tatarów lub Mongołów???
Jeżeli taki istniej prosze o link :)
W Medku II w dodatku Kingdoms masz kampanie Aztekami, co do reszty nie wiem, ale chyba można w folderze zmienić ustawienia i zrobić Mongołów frakcją grywalną ;)
A wiesz może jak???
Ściągnij najnowszy Kingdoms Grand Campaign mod, tam można grać Aztekami i Mongołami (najnowszy, podkreślam).
Cześć wszystkim, jako że jest to mój pierwszy post na tym forum chciałbym przy okazji stworzyć monolog i przedstawić się .
A więc jestem Piotrek mam 17 zim interesuję się językiem C++,koszykówką,Japonią - nie tylko anime i manga ale także język ich historia. Od dwóch lat uczęszczam także na sztukę walki mieczem - za specjalizację wybrałem drogę Bushido,katanę (to taka informacja dla bardziej wtajemniczonych ). Jestem w tej chwili uczniem II klasy liceum profilowanego zarz.informacją .
No to chyba wszystko o mnie przejdźmy do mojego pytania .
Szukam moda w uniwersum świata wiedżmina do tej zacnej gry Medieval II:Total war mam grę w wersji podstawa.
Głównie chodzi mi o nowe jednostki nie o kampanię bo raczej bawię się w pojedyncze bitwy
Jeśli jest ale do dodatków też powiedzcie najwyżej allegro.pl będę musiał odwiedzić .
P.S
Mam nadzieję że to dobry dział jeśli nie to na mnie na krzyczcie
P.S2
Z góry dzięki za pomoc
Edit:
A znacie może jeszcze jakieś mody na Japonię i Star Wars? :)
Nie musiałeś się tu przedstawiać masz do tego osobny dział ;) viewforum.php?f=28
Co do modów to takowych z uniwersum Wiedźmina niestety nie znam.
Natomiast co do Japonii to warto poczekać na All Under Heaven,
a jeśli masz Rome Total War i dodatek Barbarian Invasion to ściągnij Ran No Jidai (beta) akurat na razie są tam same pojedyncze bitwy.