Re: Homoseksualiści i ich tolerancja.
Cytat:
Zamieszczone przez Aquila
wolność wolnością, ale do adoptowania dzieci przez homo mam nadzieję, że nigdy nie dojdzie.
1.Regulowane przez prawo związki/konkubinaty homoseksualne
2.Uznanie przez prawo małżeństw homoseksualnych
3.Zgoda na adopcję dzieci przez pary homoseksualne
4.Karna odpowiedzialność za krytykę zachowań homoseksualnych
Jeżeli nie bedzie się protestować przeciwko temu od 1 punktu to nawet nie skrytykujesz ich za to o czym napisałeś bo dostaniesz mandat,kolegium,będziesz szykanowany karnie za mowę nienawiści. Dlatego ani kroku wstecz.
Cytat:
wolność wolnością, ale do adoptowania dzieci przez homo mam nadzieję, że nigdy nie dojdzie.
Na szczescie dojdzie, to tylko kwestia czasu. Tak samo jak kiedys kobiety nie mialy rownych praw z mezczyznami, a teraz juz maja, tak tez bedzie z homoseksualistami.
Cytat:
Jeżeli nie bedzie się protestować przeciwko temu od 1 punktu to nawet nie skrytykujesz ich za to o czym napisałeś bo dostaniesz mandat,kolegium,będziesz szykanowany karnie za mowę nienawiści. Dlatego ani kroku wstecz.
:lol: :lol: :lol:
w Polsce zbyt wielu jest idiotów- sądy by nie wyrabiały ;)
Cytat:
Na szczescie dojdzie, to tylko kwestia czasu. Tak samo jak kiedys kobiety nie mialy rownych praw z mezczyznami, a teraz juz maja, tak tez bedzie z homoseksualistami.
to się tylko ciesze, że jestescie w mniejszosci. :|
Cytat:
to się tylko ciesze, że jestescie w mniejszosci.
No ale dlaczego to taka zla perspektywa? Bo szczerze powiedziawszy ja nie popieram adopcji, ale to kwestia tego, ze spolecznstwo nie jest gotowe by odnosic sie z szacunkiem do par homoseksualnych i ich dzieci.
ale mamy po swojej stronie masonów z unii europejskiej! i kto jest teraz lepszy ;p ?
hehe no ja ostatnio usłyszałem o "żydowskim masońskim niemiecko-komunistyczno-faszystowsko-liberalnym spisku pedałów amerykańskich" :D
tego nic nie przebije ^^
chyba że ktoś zasłyszał fajniejszą składankę XD
Generalnie stek bzdur, nie będę wszystkiego komentował bo się nie wyrobię do północy. Ograniczę się tylko do najciekawszych kwiatków.
Cytat:
Popytaj w krajach gdzie mamy 100 % kapitalizm czy tak jest hehe
A gdzie teraz znajdę kraje ze 100% kapitalizmem lol?
Cytat:
Skoro jestes zwolennikiem systemu demokratycznego, to musisz zaakceptować że ludzie mają prawo robić co chcą – o ile to nikomu nie szkodzi.
Fine, więc niech robią co chcą w swoim domu a nie straszą dzieci chodząc w stringach po mieście.
Cytat:
Osobiście ganie ludzi za rozwiązłość sexualną
A dopiero co pisałeś że mają prawo robić co chcą. Bądź konsekwentny.
Cytat:
A z tego co słyszałem jest w Polsce 2 mln par które mają problem ze spłodzeniem dziecka – więc nienormalnych będzie 2 mln mężczyzn plus kolejne około 2 którzy są gejami, do tego xięża – którzy przecież nie są normalni bo nie żyją w zgodzie z natura i nie kopulują z kobietami… Oby nie wyszło że tych nienormalnych jest więcej niż normalnych – wtedy trzeba by odwrócić nazewnictwo i co będzie?
To nie ja wyssałem sobie z palca 2 mln bezpłodnych par (więc 4 mln ludzi w wieku rozrodczym) i 2 miliony gejów (wliczasz w to lesbijki czy są osobno- pewnie też ze 2 mln). Zgodnie z Twoją logiką byłoby więc w Polsce na 38 mln ogółu (w tym dzieci i starcy) 8 mln ludzi którzy nie mogą mieć naturalnych dzieci bez kombinacji z in vitro itp. To oczywista fikcja i populizm.
Cytat:
Po pierwsze – bo wypaczenia są krótkotrwałe i szybko poprzez ewolucje eliminowane – tymczasem mamy to u wielu gatunków i tak jak występowało tak występuję.
Np. zespół Downa też natura sama "szybko eliminuje" :?:
Cytat:
Ta, albo inny sadomasochizm. Ograniczmy i tym prawa. Są tacy nienormalni.
Jesteś rozumiem za legalizacją praw pedofilów, zoofilów i reszty :?:
Cytat:
Twoim zdaniem narządy płciowe są tylko po to aby się rozmnażać?
Nogi są po to żeby chodzić. :twisted:
Cytat:
A w odbyt koleżanki? Albo do jej ust jak lubi? Zakażmy uprawiającym seks oralny i analny zalegalizowanych związków, bowiem sieją zgorszenie.
Przecież nie zakazuję gejom zapychać sobie kakaowe oczka. To tylko mój pogląd na sprawę, niech robią co chcą u siebie w domu, pielęgnują chorobę albo ją leczą. Co do spraw prawnych to wielokrotnie powtarzałem, że jestem przeciwny paradom, adopcjom i małżeństwom a nie zabraniania idylli wśród 4 ścian. Może tym razem wreszcie do kogoś dotrze...
Cytat:
Jeśli "prokreacja" to jedyny wyznacznik człowieczeństwa i kryterium dopuszczające "małżeństwo".
Przez małżeństwo tworzy się rodzinę a jedną z funkcji tej ostatniej jest prokreacja. :roll:
Cytat:
To "państwo minimum" ma się za pieniądze podatnika zajmować takimi rzeczami!?
Tak z ciekawości zapytam- jak łączysz tę wypowiedź ze swoją własną parę linijek wyżej o "pisaniu na temat":
Cytat:
A co mnie obchodzi rząd. To nie jest wątek o PO.
Jak Kali kraść to jest git, jak Kalemu ukraść to jest źle.
Cytat:
Widzę, że byłem w błędzie sądząc, że małżeństwo to zarejestrowany przez państwo akt woli dwojga ludzi. Trzeba spełniać "wymogi".
Dalej Jesteś w błędzie bo do zawarcia małżeństwa trzeba spełniać pewne wymogi (np. wiek). Poczytaj sobie w ustawie jakie to są konkretnie wymogi bo może się nie kwalifikujesz :mrgreen:
Cytat:
U szympansów bonobo "homo-sex" ma czynik integrujący grupę i obniżajacy poziom agresji w stadzie.
Parady gejow nie obniżają poziomu agresji w społeczeństwie. Wręcz przeciwnie. :mrgreen:
Cytat:
Kto następny? Zoofile, nekrofile czy pedofile? Stawiam na tych drugich bo przecież nikomu żyjącemu nic złego nie robią :lol:
Cytat:
1.Regulowane przez prawo związki/konkubinaty homoseksualne
2.Uznanie przez prawo małżeństw homoseksualnych
3.Zgoda na adopcję dzieci przez pary homoseksualne
Do punktu 4 na razie daleko więc jeszcze sobie jakiś czas pogłoszę swoje zdanie czyt. "mowę nienawiści" :lol:
Cytat:
to kwestia tego, ze spolecznstwo nie jest gotowe by odnosic sie z szacunkiem do par homoseksualnych i ich dzieci.
Fakt, media się za mało starają :mrgreen: Przy obecnej sile przekazu "słusznego światopoglądu" potrwa to jeszcze dobrych parę lat.
Cytat:
ale mamy po swojej stronie masonów z unii europejskiej! i kto jest teraz lepszy ;p ?
Co do tych masonów to Arindal z pewnością ma dużo do powiedzenia. ;) Ja eurokratów nazwałbym po prostu durniami bo jak inaczej określić relatywistów moralno-etycznych będących jednocześnie socjalistami ekonomicznymi :?:
„Cytuj:
Osobiście ganie ludzi za rozwiązłość sexualną
A dopiero co pisałeś że mają prawo robić co chcą. Bądź konsekwentny.”
Poziom argumentacji polegającej na wycinaniu fragmentu czyjejś wypowiedzi jest możliwie najniższy, a moja
brzmiała tak: „Osobiście ganie ludzi za rozwiązłość sexualną, bo przyczynia się to do rozprzestrzeniania chorób w momencie w którym jest połączone z nieodpowiedzialnością i niedojrzałością (niezabezpieczenia się).”. Rozumie że to zdanie złożone i trudne do zrozumienia – ale wysil szare komórki i postaraj się by się nie ośmieszać intelektualnie.
Zmienienie w efekcie wartości jaką posiadał mój text, jest tak uderzająco niskim chwytem – że jedyne co mogę zrobić, to zachować się dokładnie tak samo jak Zakapior, więc przesyłam uroczego linka:
AAAA cenzor ! - Witia
i bez obrazy – ale to jest reakcja, jak najbardziej adekwatna, na zabiegi jakie zastosował. Albo będziesz Zakapiorze, dyskutował merytorycznie – albo ja tez zejdę na niski poziom – i jego namiastkę właśnie ukazuję(linkiem, ciekawe czy umiesz się pośmiać z siebie).
Zespół downa natura eliminuje, bo po za sfera cywilizacji, ludzie z ta choroba długo nie zyją. Tylko u nas – i tylko w obrębie naszej cywilizacji, tym ludziom daje się szanse. Ale już w takiej Turcji – dzieci z ta choroba zabija się zaraz po urodzeniu. Nie jest to więc argument. W róznych innych krajach po prostu się je porzuca lub też zabija. M7y mamy technike pozwalającą nam na to by osoby te mogły działać dobrze w społeczeństwie oraz coś co ci brak a co się zwie – humanitaryzm.
Zestawianie homosexualistów z zoofilami nekrofilami i innymi jest poważnym błędem. Otóż zoofile nekrofile i pedofile to w ogromnej większości heterosexualiści. Pewien tylko procent wśród nich, trafia się homosexualistów. Po za tym – jest różnica między sexualnościami a odchyleniami od sexualności. A sexualności są tylko 3 – możesz to sprawdzić nawet w wikipedii ^^.Może zrozumiesz, choć patrząc na wcześniejsze wyczyny jakie stosowałeś, obwiam się że może być problem ze zrozumieniem textu – bo tam będą zdania złożone i do tego nawet liczba mnoga!
z tym linkiem to jednak przesadziłeś...
zakapior jest zabawnym trollem i nie ma sensu rozmawiac z nim na poważnie...