Cytat:
Kolejna sprawa, uwazam, ze lepiej sprawdziloby sie wydanie calej serii, a nie BG i BG2 oddzielnie.
to co napisałem wcześniej, żerowanie na Legendzie, nie każdemu takie gry odpowiadaja, ale liczą że zarobią na takich jak ja :)Odnośnie osławionego Win 7 działa, sposobem i mody działają :) Bez żadnych wirtualnych, mam dać jakiegoś screena? Ale w sumie jaki by ciebie przekonał? Jaki sposób? Trzeba czasami kilka rzeczy zrobić, albo po kolei sprawdzać i gra się pięknie...Ilość modów nie wchodzi w jakość, ważny jest mod na rozdzielczość panoramiczną, obraz jest taki jak zamieściłem na screenach...osobiście nie bawiłem się dodatkami graficznymi, bo niestety nie ma na instalatora, trzeba na piechotę wrzucać a mnie się nie chciało , jeżeli ktoś zna dobrze język angielski może spróbować Johna Watsona kompilacji z instalatorem :)
Tu moje screeny grane tak jak napisałem :
viewtopic.php?p=219589#p219589
-
co do zasad, w jakiś sposób skala trudności może je weryfikować, ja jestem za tym, by w menu gry w wersji odświeżonej była możliwość wyboru zasad, technicznie jest to możliwe są modyfikacje co potrafią zmieniać, więc najmniejszy problem...Ja jestem w tych sprawach konserwą i mi odpowiada świat starej edycji, bo te nowe hmmmm...kwestia gustu...
pozdrawiam