a przepraszam pomyliłem grę ;D a jak zainstalować dodatek do medievals 2 Kingdoms Grand Campaign ponieważ prubowałem na wiele sposobów ale na żaden się nie udało jaki potrzebny patch itp proszę o pomoc.
Wersja do druku
a przepraszam pomyliłem grę ;D a jak zainstalować dodatek do medievals 2 Kingdoms Grand Campaign ponieważ prubowałem na wiele sposobów ale na żaden się nie udało jaki potrzebny patch itp proszę o pomoc.
Słuchajcie, mam pewną prośbę. Bawiłem się kiedyś w \Medieval II Total War\data\world\maps\campaign\imperial_campaign\des cr_strat.txt, zmieniłem tam kilka rzeczy i niestety (głupio bardzo zresztą...) nie zapisałem oryginalnego wyglądu, dokumentu, co zaskutkowało niemożnością rozpoczęcia nowej kampanii. Czy mógłby mi tu ktoś dać ten oryginalny plik, żebym mógł pozmieniać wcześniej zmienione przeze mnie rzeczy? Albo chociaż podać jak to ma wszystko wyglądać. Z góry dzięki i pozdrawiam!
No to tu pozostaje mi sie bronic jak tam zamkneli:
Cytuj:
" W podstawce sa tacy niby to wegierscy staropolscy "huzarzy". "
Zdecyduj się :P
Ciezko zdecydowac, Batory był niby takim wegierskim polskim królem :lol: Poza tym husaria z medka Twoim zdaniem jaka jest kuroi? Staropolska czy wegierska? ;) Mnozenie przymiotników nie jest zadnego rodzaju błedem w kazdym razie. Widze ze nadal jestes czujny wzgledem mojej poprawnosci pisania. Ono nie jest poprawne - jest kuriozalnie spaczone zamiłowaniem do cudaczności. A z ortografia jak sie rozpedze gorzej. Ale kobite mam polonistke jak juz Ci pisałem i nie narzeka na mnie tak bardzo. Siostre zresztą tez ale z nią nie gadam. Tylko pisze o husarii. Obojetnie po jakiemu. Nawet po wegiersku i bezbłednie :lol: W kazdym razie w jakims niezrozumiałym jezyku
Stary czy dobry? Zdecyduj sie :lol:Cytat:
Zamieszczone przez kuroi
"Zgłoś ten post"
(Opcja dla czujnych)
Na TWcenter znajdziesz a tutaj gdzies linki do takiego działu, w google po prostu spróbuj wpisac nazwe pliku z wersja na którą go chcesz.Cytat:
Zamieszczone przez Wiktorro
Mi tam Ci husarzy kojarzą się trochę z Serbami :P(Tak, musiałem się przyczepić do tego, że to nie husaria tylko husarzy :D)Cytat:
Zamieszczone przez turkopol
Co do tej poprawności. Już nawet o tym zapomniałem :lol: (mam bardzo słaba pamięć, nie licząc rzeczy całkowicie mi nie potrzebnych ;p)
"Stary" i "dobry" się w tym przypadku nie wykluczają ;)
Są oczywiste związki lingwistyczne. Nie ma takiego rozróznienia obiektywnie, czyjaś faza. Moje "niby to" jest wiecej warte i waży wiecej a poza tym pełni kluczową role. Z tym juz nie mozna polemizowac.
"Lepiej żartowac jak chorować"
(Kolega z linii produkcyjnej)
Mam takie pytanko.
Mam samą podstawkę Medka II i chciałbym sobie ściągnąć moda z Władcy Pierścieni The Third Age(Czy jakoś tak), ale nie wiem czy będzie działał na samej podstawce. A jak nie będzie, to polećcie mi jakiegoś innego, dobrego moda. :)
Musisz zakupic Kingdoms jezeli chcesz pograc w Third Age ;) A tutaj z pewnoscia znajdiesz cos co Ciebie zainteresuje:
viewforum.php?f=100
Mam problem może i banalny, ale jakoś nie mogę sobie poradzić.Mam zwykłego medievala 2 i mi się już trochę znudził, więc by uatrakcyjnić grę chciałem ściągnąć jakiegoś moda a te działają na patchu 1.3 i tutaj mam problem.
Instaluje patcha 1.1 a potem 1.3 i wyskakuje błąd, że patch 1.3 nie działa z patchem 1.1. więc usunąłem patcha 1.1 i zainstalowałem patcha 1.3 i znów to ten błąd a patcha 1.1 już wcześniej usunąłem.
Mam nadzieję że ktoś mi odpowie.
Potrzebny jest patch 1.2.
Ok, rozumiem dzięki.