Przydał by się link do downloadu
Wersja do druku
Przydał by się link do downloadu
Gruzin - dzięki, link na pewno pojawi się na forum.
Boże święty, Lublin nad Wisłą! :D
Ale i tak jest dobrze, bo zwykle w modach tak polskie miasta przerzucają w złe miejsca, że aż szkoda.
Trochę tylko za duże powierzchnie lasów.
Szkoda, że Poznań jest zamkiem, a taki Przemyśl miastem. ;)
Nie mogę się doczekać.
Aha, jeszcze jedno.
Podzielcie się wrażeniami gdy już zagracie, bo ja będę mógł dopiero jutro zagrać. ;)
Boże Święty Wisła zaczyna się w lesie koło Lublina :D Może i zamkiem dlatego żeby nie były wszędzie miasta bo różnica rekrutacji jednostek.
Coś u ruskich czytałem że mają problemy ze wstawieniem czy co. Ale translator to translator.
W tamtych czasach lasów było o wiele więcej.Cytat:
Zamieszczone przez falchion
Tak, ale bez przesady. Tyle lasów to było jeszcze w średniowieczu. Potem nastąpił skok populacji i automatyczna wycinka powierzchni.Cytat:
Zamieszczone przez Ensis
Mniejsza z tym, temat o modzie. :P
Jak tam prace postępują??? Trzymam kciuki by wszystko szybko zostało zrobione i działało oraz zwieracze żeby się nie... ze szczęścia jak już odpalę :)
Ruskim sie coś psuje nie mogą wstawić czy co. Jak narazie nic czekamy.
Ekhm.. Rosjanie napisali na forum, żeby się nie denerwować, bo mod na pewno dzisiaj pojawi się na forum. Trzeba im wierzyć na słowo
Może cos źle powiedziałem bo translator jak translator. Ja się głównie obawiam że Rosjanie moda zrobili lekko pod sb tzn. że ich jednostki będą lepsze a reszta słabsza. Chociaż to może polityczne stwierdzenie. Czekam aż zagram żeby stwierdzić.