-
Re: Co o mnie myslisz ?
Matatjahu - dużo by można opowiadać, wali dużo gaf i tworzy zabawne tematy. Widać, że młody człowiek, który jeszcze "nie dotarł" się w forumowym świecie. Mimo częstych uszczypliwości i drwin ze strony bardziej doświadczonych userów, nie przejmuje się, sam często zauważa, ze napisał pierdołę. Przez takie własnie zachowanie, wypada w moich oczach na sympatycznego usera, którego nie da się nie lubić. Troche tu posiedzi, to dojrzeje. Fan Władcy Pierścieni i jak przypuszczam, ogólnie klimatów fantasy. Po podpisie widze, że przejął sie radami Vashysq'a 8-)
-
Marat - baaardzo aktywny użytkownik (co widać po liczbie postów). Ex moderator, który jeszcze nie przyzwyczaił się, że już nie jest wojewodą (zgodnie ze starym polskim porzekadłem ;) ). Generalnie bardzo lubiany, choć lubiący czasami prowokować innych użytkownik. Lubi śledzić poczynania równie barwnych postaci tego forum jak on sam ;p
-
Gaal
Administrator który jest opanowany i uprzejmy (znam innych, oczywiscie nie z tego forum, którzy tacy nie są :D).
Sam pisze że jest koniem i nie może mi pomóc :D
Bardzo dobry administrator, który bardzo dobrze dba o to fourm ;)
Nie mam z nim żadnej zwady.
Cóż tu więcej dodac, mam nadzieje że opanujecie ten ostatni burdel ;)
Ogólnie spoko gośc :)
-
Haller, ja Ci się pytam w jaki sposób natrzepałeś tyle postów :D ?
A wracając, Haller to przyjazny użytkownik, wszędobylski, może trochę kontrowersyjny gdyż dorobił się osta za avatar 8-) .
-
Exar - Pamiętam, że dołączył w 2004 roku, ale chyba nie dorobił się rangi stara gwardia (choć mogę się mylić ;) ). Kiedyś średnio aktywny, na nowym forum niestety tego nie zmienił. O ile wiem, nie grzeszy wzrostem :twisted: Pisze składne posty, niestety nie znam jego poglądów, nigdy nie przytrafiła mi się dyskusja z jego osobą. Przykrości z jego strony także nie doświadczyłem, więc, suma summarum, mój stosunek do niego jest na + :)
-
Dragonit- fan rapu, pisze zazwyczaj składne i ciekawe posty.
Jak sam napisał w temacie avatary "jego natura zmieniła się ostatnio na mroczniejszą" :P
-
Skrycie ukrywa że słucha metalu po podpisie sądząc :P Po avartrze widać że nie cierpi Hannibala. Po długich poszukiwaniach odkryłem że nazywa się tu uwaga Wiktor Lechki
-
Matatjahu
Użytkownik młody ale mający swoje parę chwil sławy na forum, głownie za sprawą tematu o dziewczynach jak, łapu capu jak i dość egzotycznych propozycjach zmiany nicku ;) Sama decyzja o jego zmianie sprowadziła forum na krawędź rewolucji, toteż ustąpił przed ulicą i powrócił do matatjahu :D . Jest w bractwie rycerskim, stąd jakże błyskotliwie stwierdzam, iż lubi historię średniowiecza, to również tłumaczy jego hiperaktywność w odpowiednim temacie o rekonstrukcji historycznej. Samo bractwo uzyskało jakieś pieniądze od Unii, o czym jeszcze na starym forum częstokroć lubił przypomninać. Nie wiem czy dobrze kojarzę, że jest fanem cięższych brzmień. Ogółem gdyby nie on, deszczowa jesień za oknem byłaby dla mnie i dla innych użytkowników o wiele cięższa do zniesienia ;)
-
Jeden jedyny i niepodważalny Cysorz Forum, tak jak ja uwielbia państwa Habsburgów jak i samą dynastię habsburską :) użytkownik odznaczający się ciekawymi postami, jeden z porządniejszych wśród narodu forum. Można by wiele prawić o nim, ale bez dobrego miodu nie warto kaleczyć tak zacnej osoby :lol:
-
User legenda,na jego starym avku występował krzyżak z filmu ,,Krzyżacy" .Choć z całej siły starał się wmówić że to jego zdjęcie. :lol:
Niestety Avek zniknął i zastąpiła go czarna pustka serwera.