Ściągnij sobie po prostu demo i tyle. Albo wejdź tutaj http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx
Wersja do druku
Ściągnij sobie po prostu demo i tyle. Albo wejdź tutaj http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx
Laptop Acer 5750g
procesor: Intel® Core™ i5 2gen 2410M 2,3 GHz
płyta główna: Intel
RAM: 4 GB ddr3
karta graficzna: GeForce GT540M 1GB ddr3
Dysk twardy: 1TB
System operacyjny: Windows 7 Home Premium 64 bit
ustawienia: bardzo wysokie/ultra
Stronka canyourunit pokazuje, że Empire mi będzie śmigało, ale czy to rzeczywiście możliwe?
Procesor Amd Athlon 3400+ 2,4 Ghz
1,5GB RAM
Karta graficzna Radeon HD 3450 512mb
Jeśli zadziała, to bez przycinek? Bo planuję kupić Empire, a nie chcę kota w worku :D
Jaki system , bo jak masz 7 to ramu masz za mało, przydało by się 3GB ram , grafa też cieniutka , najlepiej zassaj Demko bo Twój laptop Demonem nigdy nie był.Cytat:
Zamieszczone przez ArsMoriendi
To mój Pecet :D !
Mam XP Home Edition SP3
No właśnie mam 3x512mb, chciałbym zamienić jedną 512 na 1024, ale czy płyta pociągnie konfigurację 1x1024 i 2x512 ??
Grafę mam tą samą, sam też(na razie). Procek lekko lepszy.Cytat:
JEŚLI CHCESZ GRAĆ W EMPIRE TO TYLKO RÓB KOMPA NOWEGO...POD DARTHMODA. I epickie bitwy :D.
Mi na razie tnie się przy jednostkach na large i reszcie ledwo na medium. Średnio polecam :/.
A jak chyba Ciebie kojarzę z .... the-westa ?:D
To nie jest źle! Medium i large przycinka, to na Low i Medium będzie śmigało. Nie chcę żadnych modów, podoba mi się czyste Empire. Znalazłem już na allegro z dostawą za 38zł. Tak samo musiałem ostro ograniczyć grafę jak grałem w Third Age: Total War. Chyba na wszystkim najniższym... Ale liczy się grywalność :)
EDIT: Sprawdziłem wszystko na demie. W samouczku, przy najmniejszych bitwach na low wszystko działa ok. Ale już w bitwie lądowej przycina się przy obracaniu i ruchu kamery i przy zwiększaniu prędkości. Grafa na low, jest gorsza niż w Medievalu, a gram z przycinkami. To ja dziękuję.
Stare dzieje. :D W końcu odkryłem, że przeglądarkowe gry nie są dla mnie - wkurzyło mnie zrobione na t-w i grepolis wypasione konto premium.Cytat:
Jedynie ktoś podpiął się po mój nick na travianie i jakimś klubie pingwina. Na reszcie nick mam ten sam.
Gra na medium i large jednostki jest niemożliwa przy oblężeniach. Ale ja zapomniałem, że medium w DMUCu = prawie ultra w podstawce :D.
Zobacz pełną wersję. Demo to BUGTOTALWAR 7777777777777777777777.0 :D.
Ja jestem typem gracza, który przyzwyczaił się do grafy z lat 2000-2005, także mi to zbytnio nie robi różnicy, poza właśnie tym, by wszystko się nie cięło i jednocześnie dużo ludzi w oddziale.
A co jak kupię pełną wersję i będzie przycinało ? Dziękuję, dobranoc.
Ja też przyzwyczaiłem się do starszej grafiki. W Tropico 3 gram na najniższej praktycznie, nie robi mi to różnicy, liczy się grywalność.
Ale co jak w Empire jest słaba i na dodatek się przycina... Demo zasysałem ze steama.
Mój nick z tw to Piecka :D Kojarzysz ?
Witam
Mój komp to
mobo gigabyte 990 XA UD3
cpu amd phenom 955 3,2 GHz podkręcony do 4.2 Ghz 1,37 V
gpu amd ati radeon 7870 HD
3x2 gb ram goodram 1333 mhz
XFX 550 W
HDD samsung 320 gb 16 mb cache sata 2 kj 321
windows 7 64 bit pro OEM
Czy empire będzie chodził w miare dobrze na tym kompie ?
Zależy mi aby detale były w miare wyskowie oraz rozmiar jednostki na ultra, planuje też grać w darth mod