cos pogrzebalem i mam cogi z ikonka chlopow z rome XD wazne ze mozna przeplywac ;p
fajnie sie atakuje katolikow jako religia boga slonca ~~
smieszny event tez jest z tym ze jak da sie komus wglad w swoja mape to pokazuje sie ze odkryto nowy swiat ~~
Wersja do druku
cos pogrzebalem i mam cogi z ikonka chlopow z rome XD wazne ze mozna przeplywac ;p
fajnie sie atakuje katolikow jako religia boga slonca ~~
smieszny event tez jest z tym ze jak da sie komus wglad w swoja mape to pokazuje sie ze odkryto nowy swiat ~~
Wejdź do data/ui/units potem do mercs skopiuj plik cog.tga z mercs do aztecs i powinien obrazek kogi być. Czasami jest i katalog merc i mercs. Napisz czy działa.
Edit: Aż sam zainstalowałem. No fajny modzik. A Azteków trzeba sobie samemu przenieść do grywalnych, czy powinni być już grywalni po patchu 4.3 ? I chyba ich nie ma w custom battle, raczej nimi grał nie będę ale chciałem sobie przypomnieć ich jednostki. Bo z 5 lat w podstawkę nie grałem. Ok już wiem, trzeba zamienić jedną z frakcji grywalnych z Aztekami,Azteków dać do grywalnych a inną nację do niegrywalnych.
TA gdyz ze tak powiem nie miesci sie ilosc grywalnych frakcji w menu XD
Hmmm...Aztekowie normalnie jak się gra już nimi, mają swoje statki i nie trzeba kombinować, tak było w wersji 4.2, aż sprawdzę czy w wersji 4.3 to popsuli. o ile znajdę czas i chęci ;)
Na tym modzie tury mi wolno chodzą dużo wolniej niż w podstawowym Medevialu, można coś zrobić aby temu zaradzić? Naprzykład odznaczyć jakąś obcję albo usunąć jaki mniej potrzebny skrypt, aby gra nie utraciła zbytnio na grywalności.
Nim dziwnym zwyczajem zaczniesz zarzynać pracę moderów, jak to czyni ostatnio wielu graczy, dziwiąc się potem że twórcy tych modów coś nie za bardzo...itd...itp...zerknij tutaj i zrób jak sugeruje Araven, łącznie z paczem 4g, a jak uczynisz to wszystko i dalej będzie się ślamazarnie toczyć tury, to coś się pokombinuje. Musisz wiedzieć że ten mod chodzi normalnie bardzo szybko w porównaniu do innych, więc spróbuj naprawdę tegoCytat:
Zamieszczone przez Gokerson
viewtopic.php?f=367&t=11404
Zainstalowałem i użyłem prawie wszystkich tych programów, jednak ten mod nie chce mi się odpalić przez GameBoostera, nie wiem dlaczego. Odrazu słychać "dzwięk błędu" z windowsa i cały czas jest czarny ekran. Jak odpalam podstawke nic takiego się nie dzieje, mod jak odpalam bez gameboostera też się normalnie włącza.
Mody przeważnie się nie odpalają, przez Gameboostera.
Ok, dzięki.
Czy da rade zamienić polski rooster na ten z Polish Kingdom(wersja 1.05 na podstawkę)?