Nie będę oryginalny: Witajcie !
Wersja do druku
Nie będę oryginalny: Witajcie !
Witam obu nowych forumowiczów!
Po staropolsku to już nikt nie powita strudzonych wędrowców, który postanowili się zatrzymać na naszym zacnym forum??
Najwidoczniej gospodarze się pochlały, i mi pozostaje przywitać takim o to zacnym poczęstunkiem :)
Doceniamy gościnność użytkowników forum i dziękujemy za powitanie a któż wie może okażemy się takimi samymi gośćmi jak ci którzy odwiedzili dom Piasta kołodzieja w trakcie postrzyżyn...
http://dziedzictwo.ekai.pl/@@kruszwi...iast_kolodziej
a resztę już znacie.
Poniekąd nie powinienem tu witać się z wami. Tylko nie było mnie tu dość długo. Data rejestracji niby pokazuje 2009 rok, ale tak naprawdę z tym forum jestem związany od 7 lipca 2004 bodajże. Także witam nowe twarze, ale też przypominam się starym wyjadaczom :P Czołem :P
Witaj ;D
No a więc... Witam.
Nie ukrywam, że szperam po forum od dawna, lecz dopiero teraz postanowiłem się przywitać. Może coś o sobie... Młody człowiek lubiący historię, a w szczególności średniowiecze i starożytność. W wolnych chwilach ,,pisarz", oraz ponoć ,,poeta" - Planuję z tym połączyć przyszłość. Na co dzień jestem jednak graczem i w sumie to mnie tutaj sprowadziło. W strategie grywam od małego i nie sposób opisać radość szczeniaka widzącego po raz pierwszy jednostki walczące w Rzymie, gdyż to właśnie od tej części zacząłem, początkowo oglądając, a następnie grając. Jakoś ten czas mijał i w końcu dotarłem do kontynuacji mego młodzieńczego zachwytu. Początkowo sprzęt mocno mnie ograniczał, ale parę dni temu w końcu poczułem jak to jest być sprawnym generałem. Zabawnym jest to, że grając w skrajnie niskiej płynności potrafiłem dobić 350 godzin w grze. No ale to chyba świadczy o tym, jak dobra jest to produkcja. Przynajmniej według mnie.
Dlaczego dołączam do forumowiczów? Ciekawość, a może nawet chęć poznania ciekawych osób ( Na co mam nadzieje ). Naprawdę często mi pomagaliście, za co dziękuję. Teraz także i ja może podam komuś dłoń i wesprę w jakichś drobniejszych sprawach, gdyż za wspaniałego stratega się nie uważam... Cóż... Trzeba spłacać ,,Długi" :)
Witamy serdecznie. Nowy użytkownik, zamierzający się aktywnie udzielać na forum zawsze mile widziany. :) Która część TW jest Twoją ulubioną? Zapraszam do działu modów, choć pewnie się zaznajomiłeś już. No i może sesje RPG Cię zainteresują. ;) Pozdrawiam.
Także serdecznie witam. Lwie, zapewne nie pomylę się odpowiadając za kolegę że jednak nie medek a Romek jest ulubioną odsłoną TW (tak to zrozumiałem...), a tak rozbudowany post w tym temacie świadczy że naprawdę doszedł nam pisarz :cool:
PS Nie ma to jak zawsze i wszędzie propagować RPG :mrgreen:
Szczerze, to zmienia mi się to dosyć często. Gdy przeje mi się Rzym, wracam do drugiego Medievala z uśmiechem na ustach i odwrotnie. Co do modów, to tak. Już dawno temu rozpocząłem z nimi swoją przygodę zaczynając chyba od Roma Surrectum II, ale najwięcej czasu i tak spędziłem w Stainless Steel ;) . RPG? Spora część mojego szkolnego życia się z nimi kojarzy, więc czemu nie. Dziękuję, oraz również pozdrawiam.
Hah, miło mi to słyszeć, dziękuję. Widziałem, że macie tutaj temat do zamieszczania własnych tworów, więc może coś tam wrzucę, jeżeli tylko uznam, że nie spalę się ze wstydu :D
RPG zawsze i wszędzie? Jestem jak najbardziej za. Sam rozsiewam je gdzie się da ;)