Masz wersję 1.5 Kingdoms? Pobrałeś i zainstalowałeś obie części? Wgrałeś do folderu mods od podstawki? Upewnij się, że tak.
Wersja do druku
Masz wersję 1.5 Kingdoms? Pobrałeś i zainstalowałeś obie części? Wgrałeś do folderu mods od podstawki? Upewnij się, że tak.
Panowie jak sobie radzicie z "biurokracją"? Może wiecie jak sobie z tym radzić?
Jakie ogólne wrażenia z gry?
Jak wypadają jednostki; polityka; ekonomia?
Jak wyglądają oblężenia( zmienili mury z medka?)
Jednostki bardzo ładne , Ale nie poprawili tych murów z Medka.
Mnie najbardziej razi fakt że Grecy to jedna z najsłabszych militarnie państw.
Mam pytanie do grających w tego moda: czy u was również rodzi się tak mało dzieci? Gram Rzymem mam 60 turę i w drzewku rodziny tylko 3 osoby w tym dwie adoptowane, a urodziła mi się od początku gry jedna córka i syn :?:
ja aktualnie odpuściłem sobie tego moda, Trzecia Era ponownie zagościła na moim dysku, jutro pogram trochę i zobaczymy czy problem bezpłodności jest powszechny :D
Miałem tak samo jak kolega Marko. Zresztą, to samo miałem grając w Bellum, a lubie sobie pograć dynastiami.
Czyli tak jak ja :) Drzewko rodów rzymskich na początku gry jest spore,ale co z tego jesli wieszość z tych rodów szybko wymiera bezpotomnie ten aspekt gry wymaga zdecydowanej poprawy . W Bellum Crucis jak nie przyjmowałeś obcych generałów do rodziny to dzieci rodziły się bardzo szybko i w sporej ilości. Tu niestety tak nie ma. Propozycje zawarcia małżeństw pojawiają się zbyt rzadko lub jak generał jest juz stary. Troszke brakuje mi rekrutowanych księżniczek jak w Bellum.
u mnie występuje ten sam problem, rodzinka się kurczy, polityka prorodzinna zawodzi :D
U mnie teraz coś drgnęło.Nie adoptuję generałów. Moim pozostałym trzem generałom z rodzinki zaczęły rodzić się w końcu dzieciaki, na razie 2 synów i 5 córek.
Zobaczę co będzie dalej.