Re: PROBLEMY TECHNICZNE Z GRĄ I STEAM
Robie to juz po raz którys - wywalilem gre - wyczyscilem wszystko na partycji D i C i po instalacji -3g oraz pobieraniu plikow z Steam -6 godzin okazuje sie ze mam problem z gra - podczas uruchamiania sie wyskakuje mi blad z aplikacja Empier exe. Prosze o pomoc - gdzie lezy bład bo znów strace caly dzien na instalowanie tej gierki
Mam pytanko i problem odnośnie nowej kampanii multi. Mam wersje 1.5.0, wpisałem kod co od sega dostałem na maila. Ucieszony wchodze na wieloosobówkę a tu zdziwienie. Na liście bitew mam z wszystkimi wersje niekompatybilna, na kampaniach multi to samo, zawsze wersja niekompatybilna. Kolega, zrobił dosłownie to samo co ja, ta sama wersje 1.5.0 posiada, także wpisał kod na multi, mimo to nie mogę z nim zagrać bo moja wersja jest niekompatybilna. Czy zna ktoś powód albo lepiej rozwiązanie?
Bardzo Ci dziękuję za pomoc. Tak proste rozwiązanie, echhh, moja głupota boli. Early fire psuł wszystko :D
No nie... teraz to już się załamałem :(
Zawsze jak coś jest nie tak np. jak internet się wyłączy to ściąganie zaczyna się od nowa! :evil: :evil: :evil: :evil:
Helo elomano, mam problemy, Zenek pomóż.
Otóż nie mam tekstur ludków na mapie strategicznej, miast oraz innych dupereli. O co kaman, jestem mikrofonu szaman? Ściągnąłem najnowsze stery ale nie działa. Hem. EDIT: Myślałem, że już wszystko wporządku, teksturki wróciły, ucieszony zacząłem szybko bitwę, a po bitwie... znowu goło i wesoło, tylko same flagi się naparzają a miasta wyglądają jak dziury w ziemi służące potrzebom fizjologicznym :((((((((( :lol: :roll: :twisted: :mrgreen: :ugeek: :geek: :D :D :cry: :cry: :!: :!:
Problem z dźwiękiem. Podczas bitwy mam tylko muzyczkę, nie słychać strzałów, jakichś pojękiwań, okrzyków orgazmów i takie tam, a mnie to kręęęęęęęęęęęęęęciiii ehe ehe muszę to mieć.
Oraz cholernie długo mi się wczytuje bitwa oraz powrót do mapy, mimo niezłego sprzętu. Spokojnie przy takim jednym ładowańsku w pupe można wyjść na fajke. Można z tym żyć, ale jak ktoś zna jakieś optymalizacje to pytajcie o mnie na dzielni.
nom nom
widocznie sprzęt masz za słaby^^
z resztą jak mamy Ci pomóc skoro nawet configuracji kompa nie podałeś :roll:
no wiesz jaką masz kartę graficzną, procek, ile ramu...i jaki system operacyjny (XP, Vista, 7, Linux)
No nic to i ja muszę tu napisać:
Otóż mój problem polega na tym , iż podczas próby rozegrania bitwy morskiej lub lądowej mam biały ekranik i wylot do windy. Niby nic takiego jak na Empire(lol) ale kiedyś tak nie było( po dłuższej abstynencji zachciało mi się znów zagrać w ETW). Od razu powiem, że nic w kompie nie zmieniałem. Wszytsko jest jak było.
pozdrawiam i liczę na wsparcie;/
Witam, jestem wkuuuurzony...wściekły itd...
zainstalowałem Empiera i próbuje zrobić aktualizacje... klikam
przygotowuje empire do gry!
iii dupa...pisze że Serwer steama jest zajęty czy coś i spróbuj za kilka minut.
próbuje i to samo albo coś jeszcze(nie pamiętam bo skasowałem steama z nerwów...)
aha i mam cholernie wolnego neta, ma to coś wspólnego z tym że takie rzeczy wyskakują??
nie-długo bede na szczęście szybszego neta
no bo kurcze to tragedia...aha czy do włączenia gry jest potrzebny szybszy net od tego z playa??
Cytat:
Zamieszczone przez Radtrak
aha i mam cholernie wolnego neta, ma to coś wspólnego z tym że takie rzeczy wyskakują??
Dokładnie to jest twoim problemem. Jaką masz dokładnie prędkość? U mnie w zasadzie taki problem pojawia się na Play'u po przekroczeniu limitu, ale wtedy mam 20kbps i powiem, że nawet jak miałem 20 minut włączone i zeszło 2MB to i tak Steam nie ruszył. Podobne problemy mogą pojawić się też jak coś jest ściągane (aktualizacje czy pliki) i zajmuje to całą przepustowość łącza.