Ciekawe jak zrobią spotkanie Geralta z Ciri :D
Wersja do druku
Ciekawe jak zrobią spotkanie Geralta z Ciri :D
Mogliby przywrócić postać Talara :D
A Ciri... nie wydaje mi się, żeby postać obok Geralta była właśnie nią. Aczkolwiek patrząc stereotypowo, koń jest biały więc jeździec to zapewne kobieta :D
Może to Yennefer?
Pomysł z grą w Wiedźmińskim świecie, z możliwością wcielania się w wybranych bohaterów wydaje się być ciekawy. Nie zapominajmy jednak, że nie mogliby z tego zrobić gierki typu Diablo, że wybiera się bohatera, a scenariusz pozostaje niezmienny - nie ważne, czy gramy paladynem, czarodziejką czy nekromantą. Po nieliniowej i tak dopracowanej grze, twórcy nie zrobiliby czegoś takiego. Z kolei wprowadzenie alternatywnych scenariuszy dla każdego z bohaterów, zajmowałoby mnóstwo miejsca. W końcu wątki czasem się przeplatają, ale weźmy np. przeżycia Jaska i przeżycia Triss - praktycznie odrębne.
Yenna ma kruczoczarne włosy, na artworku wyraźnie jest wyeksponowany ten blond/szary kosmyk.Cytat:
A Ciri... nie wydaje mi się, żeby postać obok Geralta była właśnie nią. Aczkolwiek patrząc stereotypowo, koń jest biały więc jeździec to zapewne kobieta :D
Może to Yennefer?
Jeżeli ma być poruszony wątek Gonu to Ciri jest niemal niezbędna, zresztą to właśnie jej postać jest zapewne powodem przerwania sielanki Geralta i Yen.
Faktycznie, przeoczyłam ów jasny kosmyk :)
Może powinniśmy wystosować pismo z zapytaniem do CDPR? :D
Mi to by się marzyło granie jako wojak po stonie Nilfgaardu lub Królestw Północy :)
Poza tym ma wiedzmiński miecz. Można zakładać, że jest to Geralciny ostrze, ale czemu więc znajduje się przy drugim koniu?
Pewnie dlatego, że Ciri też była "wiedźminką" :) I to całkiem niezłą.
Będzie też planszówka :)
http://www.eurogamer.pl/articles/2013-0 ... ina-raport
Jestem ciekaw czy tym razem Północ sie obroni przed najazdem Niffgardu jak nie zyją Folstest i Henselt (zależy co wybraliście).