nie liczę adminów tak jak bukmacherzy nie liczą henryego na MŚ :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Jarl
Wersja do druku
nie liczę adminów tak jak bukmacherzy nie liczą henryego na MŚ :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Jarl
Sejm powinien zatwierdzić jakiś dokument o zakazie zmiany nicków na forach internetowych :D
Tak na serio, to admini nie powinni zmieniać nicków na każde zawołanie.
Czemu nie ?
Bo pozniej ciezko sie zorientowac kto to. Ja na przyklad domyslilem sie, ze ktos zmienil nick ale ni cholery nie bylem w stanie dojsc kto to :P
Co innego Matatjahu, ktory zmienial miliard razy, ale zawsze na jakies posrane
Mi sie tam nie podoba to zmienianie nickow... Raz jeszcze rozumie, ale dwa, trzy i sezonowo? Po co to? Szukanie siebie? A akurat nowy nick Kakshiego latwo bylo poznac. Master Chief juz byl, teraz sam Fisher, no a kto ma duzo postow i czesto zmienia nicki? Odpowiedz jest jedna;)
Mogę zmieniać nicki tak samo jak Ty możesz zmieniać avatary ;) Zazdrościsz inwencji twórczej? :D
Chyba niepewnej tozsamosci :D i nie zazdroszcze.Cytat:
inwencji twórczej?
Moja PEWNA tożsamość wymaga zmian. Tak samo jak Twoja bielizna każdego dnia... ;)Cytat:
Zamieszczone przez Volomir
Proponuję ci poświęcić cały dzień na rozmyślaniu na temat nicku i zdecydować się na jeden.Cytat:
Zamieszczone przez Sam Fisher
Admini nie powinni zmieniać nicków userów, a jak już chcą to neich se konto nowe założą.
Nie dyskutujmy już o potrzebach poszczególnych użytkowników odnośnie 'bycia fajnym' joke, nie spinać się. Ja mam jeden nick, dobrze mi z nim i nie wyobrażam sobie występowania pod innym. Też mi się nie podoba ciągłe zmienianie nicków na zupełnie inne, ale whateva'.