Gnojku wydaje ci sie ze jest fajnie wstawiac sobie na awatara symbole organizacji antysemickich i faszystowskich? Wracaj do ksiazek, trwa rok szkolny.Cytat:
Zapewne za parę lat będziesz mnie widział w ich szeregach.
Naradzie jestem zbyt młody
Wersja do druku
Gnojku wydaje ci sie ze jest fajnie wstawiac sobie na awatara symbole organizacji antysemickich i faszystowskich? Wracaj do ksiazek, trwa rok szkolny.Cytat:
Zapewne za parę lat będziesz mnie widział w ich szeregach.
Naradzie jestem zbyt młody
Weź wyluzuj, gość jest jaki jest, można by powiedzieć że jest głupcem, ale to jego sprawa, a osądy to zostaw Bogu:)Cytat:
Zamieszczone przez Karo
Ale żeś pojechał normalnie mistrzu ucz mnie. pośladki spięte i od razu można przeszukiwać net w poszukiwaniu wszelkich odstępstw i faszyzmów? Pewnie w księgarniach wrzucasz sprzedawcom, że sprzedają wspomnienia nazistowskich generałów co? Forumowy bohater?
Do kogo pijesz?Cytat:
Zamieszczone przez Furiusz
Spokój tu, bo się niemiło zrobi.
Ten kot na górze po lewej się na mnie antysemicko patrzy. :oops:
Niejakiego KaroCytat:
Do kogo pijesz?
Żeby przerwać jakoś tą niemiłą dyskusję napisze o swoim avatarze.
Mianowicie jakby kto nie wiedział to jedna z postaci z Gwiezdnych Wojen :D
Ludzie Piasku zawsze ich lubiłem i te ich odgłosy :D
Nigdy bym się nie domyślił, że to z GW ^^' . Myślałem, że to jakiś nowy Stalker czy cośCytat:
Zamieszczone przez Mopisłav
Żeby nie było - mam Raula (7™) na avatarze. Niedawno pobił rekord Sanchisa (523) pod względem występów w lidze. 8-)
I następny mądry koleś, który nie odróżnia faszyzmu od nacjonalizmu :?Cytat:
Gnojku wydaje ci sie ze jest fajnie wstawiac sobie na awatara symbole organizacji antysemickich i faszystowskich? Wracaj do ksiazek, trwa rok szkolny.
Coś mi tu pachnie Antifą.