Jakby co, mogę pomóc przy Soundtracku :). Wiele kawałków z W3 idealnie się wpasowują. No i stare Polskie pieśni, OST z filmów pokroju "stara baśń", "kingdom of heaven" ;)
Wersja do druku
Jakby co, mogę pomóc przy Soundtracku :). Wiele kawałków z W3 idealnie się wpasowują. No i stare Polskie pieśni, OST z filmów pokroju "stara baśń", "kingdom of heaven" ;)
Dzięki, jak przyjdzie czas na soundtrack to się odezwę ;)
A oto symbole frakcji, przygotowane przez naszego rodaka Turumbar&Death:
[IMG]http://i61.tinypic.com/29fa3wn.jpg[/IMG]
Na pewno nie może zabraknąć Bogurodzicy :P
Zresztą fajne byłoby dodanie różnych soundtracków do różnych kultur, u Włochów włoskie pieśni, u Skandynawów skandynawskie etc.
Pewnie że nie ;) Może mały konkurs? Kto potrafi rozpoznać do której frakcji należy każdy symbol? Zaczynamy od górnego rzędu :)
Serbia. Księstwo Halicko-Wołyńskie, Księstwo Opolsko-Raciborskie, Hanza,Wielkopolska ?, Wittelsbachowie, Raguza, Papież, Bułgaria, Pomorze
dół Śląsk, Krzyżacy, Litwa, Dania, Nowogród, Welfowie, Norwegia, coś nie znam, Złota Orda, Askańczycy, Czechy, Habsburgowie, Wenecja, jacyś Niemcy, 2 x Włosi, Prusowie
Poza tymi co nie znałeś 3 pomyłki ;) Czekamy na kolejnych zawodników :)
A co Śląsk taki ogromny? ;D
A nie zauważył waść, że mapa z menu kampanii różni się od tej przedstawionej w preview? ;) Zostało jeszcze sporo do zrobienia w menu, właściwie wszystko poza tymi symbolami.
jak się nikt w konkursie nie zgłosił, to wygrałem go ?
Jeśli jest rzecz, którą ubóstwiam w nowszych total warach, to są to technologie (chyba najlepszy aspekt Empire, wymienianie się nimi). Czy są szanse na skrypt taki jak w BC? Na uczonych, wykradanie technologii, wynajdowanie ich?