Wygląda świetnie, tylko będzie z tym sporo roboty, łaciński, cyrylica, grecki, arabski, turecki, i pytanie, czy zrobić też kolejne wersje, np. Szczecin po polsku i niemiecku, ale sam efekt jest dobry.
Wersja do druku
Wygląda świetnie, tylko będzie z tym sporo roboty, łaciński, cyrylica, grecki, arabski, turecki, i pytanie, czy zrobić też kolejne wersje, np. Szczecin po polsku i niemiecku, ale sam efekt jest dobry.
Ad.1 Co do flagi Maroka to udało mi się znaleźć flagę podobno obowiązującą w latach 1258-1659Cytat:
Zamieszczone przez Artem.pl
[attachment=0:35cy7zzf]Maroko.png[/attachment:35cy7zzf]
Ad. 3 Co do Ameryki to podoba mi się stan obecny.
A tak poza tym to wydaję mi się iż lepiej by było gdyby zwiększono liczbę prowincji w Rzeszy i zmniejszono ich ilość na Bliskim Wschodzie.
Na obrazku nowe flagi dla Maroka:[spoiler:3bvdcqn6]http://www.gry-online.pl/galeria/for...4313902_27.jpg[/spoiler:3bvdcqn6]
Poniżej przykład owocnej pracy ordenusa nad rodami:
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/42/j3c2.jpg
A czemu dzisiaj nie znalazłem tego moda tam gdzie zawsze, czyli w modach w produkcji, tylko został przerzucony do modów ukończonych? Czy chcesz nam coś ogłosić? :)
Podobno wyszła beta a to już kwalifikuje by zmienić dział (moim zdaniem niesłusznie).
Istnieje jeszcze mod z samymi jednostkami pod XVII i XVIII wiek stworzony przez Polaka, moglibyście go wykorzystać :)
[attachment=0:13vr8i1v]wojewoda.JPG[/attachment:13vr8i1v]
Widzę, że mod rozwija się świetnie, było robione coś z tymi nieszczęsnymi niepokojami w mieście? W mojej kampanii skończyło się na tym, że połowa Rosji, cała Skandynawia i połowa Niemiec były zbuntowane, nie bawi mnie walka z buntownikami i Szwecją mającą tylko swoją stolicę.
Zabrałem się za dodawanie urzędów generałom. Dany generał otrzyma tytuł po odczekaniu jednej tury w mieście np urząd wojewody ruskiego otrzyma we Lwowie.
Świetnie to wygląda, gratulacje.
Widzę, że mod rozwija się świetnie, było robione coś z tymi nieszczęsnymi niepokojami w mieście? W mojej kampanii skończyło się na tym, że połowa Rosji, cała Skandynawia i połowa Niemiec były zbuntowane, nie bawi mnie walka z buntownikami i Szwecją mającą tylko swoją stolicę.
Niepokoi już nie będzie, ponieważ zwiększyłem garnizony we wszystkich miastach do 3 jednostek.