Pytanie do galijskich wymiataczy - czy w CiG można grać kampanie online?
Pozdrawiam
Wersja do druku
Pytanie do galijskich wymiataczy - czy w CiG można grać kampanie online?
Pozdrawiam
można
Zazdroszczę z jednej strony. Ja nie mam tyle czasy by się nudzić. Tym bardziej w Rome 2. Tyle osób narzeka na AI ale mi parę razy dało popis. Mimo przewagi wojsk rzymskich nadrabiał ilością armii. Wiele razy ryzykowałem ściąganiem wojsk z drugiego końca imperium by podobijać kłopotliwe krainy. Niektóre uproszczenia są na plus wg mnie - nie ma oddziałów z jednej jednostki,i\ ale przydałoby się jakieś przemieszczanie zgrupowań bez dowódcy. Rozwój miast trzeba balansować, garnizony same tworzą się w miastach. No i nie ma magicznego spadku zadowolenia jak w Medieval 2, tutaj system jest bardziej klarowny.Cytat:
Zamieszczone przez wybobrak
Ja z gry jestem zadowolony. I tak ma mniej błędów niż Buggerfield 4 w którego także gram. Skyrim miał masę błędów, ale grało się i gra nadal wybornie.
Cezar w Galli mam nadzieję zapoczątkuje większe dlc dla typu - Aleksenader, Spartakus, Hannibal, Jerozolima -bunt Izraelitów. Źródło jest bogate.
Ogólnie w starożytności jest OGORMNY potencjał i można zrobić jeszcze wiele, wiele.... może CA to jeszcze nadrobi, a jak nie oni to zapewne moderzy :)
Dokładnie- OGROMNY! Minikampanii można znaleźć od liku. Od (trochę naciągając) wojny trojańskiej po chociażby wojny markomańskie. Dodatek do jedynki właściwie przesunął granice do wczesnego średniowiecza...
czy bedzie wogóle jakies spolszczenie do Cezar w Galii ???
Zainstaluj mod Divide Et Impera i spolszczenie do niego, po tym zabiegu dodatek powinien byc po polsku.
Język dodatku jest taki sam jak w podstawce. wejdź w bibliotekę, właściwości rome 2, i w zakładce "język" ustaw język polskiCytat:
Zamieszczone przez Vorenus
A ja buga załapałem. Podczas kampanii Germanami nie mogłem podejmować decyzji w wydarzeniach. Po kliknięciu na panel frakcji chowały mi się wszystkie menusy, wracały po wciśnięciu esc.
Cezar w Gali który wszedł z nowym patchem jest darmowy?