Zapraszam dzisiaj na 21 na Czwartki z Antykiem. Skoro ruszył na forum turniej 2v2 to pogramy dzisiaj bitwy 2v2 z losowaniem nacji. :D
Wersja do druku
Zapraszam dzisiaj na 21 na Czwartki z Antykiem. Skoro ruszył na forum turniej 2v2 to pogramy dzisiaj bitwy 2v2 z losowaniem nacji. :D
Będe.
jaka będzie frekwencja? bo u mnie to się już chłodzi wiadomy napój w lodówce na dzisiejszą zabawę:rolleyes:
Postaram się być, choć ostatnio nie mam serca do tej gry. :confused:
A ja wręcz na odwrót:D. Po instalacji Win10 czuję nadciągający Renesans.
Nie wiem czy to możliwe, ale odnoszę wrażenie, że po przesiadce z archaicznej Visty pakiety internetowe w końcu trafiają do hosta a nie na księżyc i moi żołnierze zaczęli zadawać straty przeciwnikom. Przynajmniej mogę poczuć, że coś zmaściłem .... jak wczoraj Kartaginą na Bojów Pszemka ...., a po bitwach straty wroga wyglądają jak należy.
Gramy coś dzisiaj?
Oczywiście zapraszam na klasyczne bitwy drużynowe z losowaniem nacji :D
Tradycyjnie już będę obecny.
duża frekwencja, oby za tydzień było tak samo ;) dzieki Panowie za grę
U mnie wreszcie powinno być luźniej w czwartki, więc pewnie zacznę się pojawiać. Stęskniłem się za tym smaczkiem laga przy 3v3. :D
Wczoraj 3v3 fajnie smigalo ;) , tylko nie pamietam kto hostowal
Zapraszam na klasyczne czwartkowe bitwy drużynowe z losowaniem nacji. Niestety mnie nie będzie (sesja) mimo to zapraszam, w czwartki o godz 21 na ts zawsze jest masa osób chętnych na 3v3 4v4 ;)
Ja powinienem się zjawić na najbliższym czwartku. Nagrałem romka (i młotka) na szybki dysk i mam ochotę sprawdzić czy będzie śmigać.
W końcu :P
Było miło. Graliśmy 2 osobne bitwy 3v3, bo pojawiło się łącznie do 12 osób.
No nie wiem, bęcki dostałem...
Frekwencja na czwartkach cieszy :D
Chciałbym zaproponować dodanie 3 nacji konnych do czwartkowej listy. Rozumiem że grając 1 vs 1 to by sie nie sprawdziło, ale już w bojach 2 vs 2 czy 3 vs 3 mogłoby wprowadzić trochę świeżości.
Przy 2v2 może być nawet jeszcze, ale przy 3v3 robi się bardzo mało miejsca na manewry jazdą.
Niech sobie zagra i zobaczy.
Przy 4na4 totalnie nie ma miejsca na manewry. A 3na3 jest niby lepiej, ale ilość włóczni i proc kosmiczna.
Będzie ktoś dzisiaj ?
Cześć, jestem tu nowy i jestem zainteresowany wzięciem udziału w turnieju, jednak, nie do końca wiem jak w takowym jak to zrobić.
tz. gdzie się zapisać, czy jest jakiś teamspeak i czy mam kogoś dodać do znajomych?
Z góry dzięki za odpowiedź :D
hej ;)
tu masz kanał srv2.multigaming.pl:11796 - znajdz pokoj Czwartki z Antykiem, zbieramy sie praktycznie co czwartek po 21 ;)
http://steamcommunity.com/profiles/76561198098245844 tu masz steama Seby on sie tym zajmuje ;)
Zapraszamy :)
Zapraszam wszystkich na Czwartki z Antykiem 3 marca o 21 na kanale ts: srv2.multigaming.pl:11796
Rozegramy kolejny turniej o tytuł Prefecta. Ruszamy o 21 więc bądźcie odpowiednio wcześniej tak o 20:30 ;)
Serdecznie zapraszam !
Z dumą ogłaszam że zwycięzcą marcowego Turnieju o tytuł Prefekta został mój padawan i serdeczny przyjaciel Herr Pszemek ! Jego mistrz (czyli ja :D) zgodnie z tradycją trafił na Pirxa i po zaciętym boju odpadł z turnieju.
Drugie miejsce zajął stały bywalec podium Nieznajomy !
Gratulację i do zobaczenia za miesiąc oraz co tydzień na Czwartkach z Antykiem !
http://challonge.com/prefect
Ci Swebowie mnie prześladują :D
Dzieki za grę
btw. Fajnie że w końcu pojawił sie Pirx ;)
O Nieznajomy coś w końcu ugrał. Humor z pewnością dopisuje, więc może z tydzień nie będzie nam zrzedzil na forum :P
Gratulacje dla Pszema za zwycięstwo - czekamy na zapis do WKA bo bez Ciebie pociąg nie odjedzie :)
Będzie zrzędził, bo jednak nie wygrał. ;)
Fajnie się grało, dzięki za bitwy Panowie i gratulacje dla Pszemka. Kometa nam przemknęła i zgarnęła całą pulę. ;)
Warto dodać że w meczu o 3. miejsce hd mnie rozniósł.
Dzięki Panowie Ps. te zasady są do bani :D
Mi sie bardzo podobają, gralem Atenami vs Swebowie. Ardiajami vs Massalia, Pont vs Egipt, Macedonia vs Swebowie. Trzeba bylo kombinowac i o to w tym chodzi a nie caly czas cos oklepanego.
Żałuję ze w finale nie wziolem jakis barbarow bo mialem ich full, choc macedonia na swebow bylismy na styk.
Przypominam dzisiaj 21 widzimy się na ts :D
Byde
Zapraszam na dzisiejsze Czwartki z Antykiem 21:00 na ts: srv2.multigaming.pl:11796 ! Zagramy klasyczne bitwy drużynowe. Zastanówcie się na jakich zasadach chcecie grać
aktualnych: http://forum.totalwar.org.pl/showthr...urnament-rules
proponowanych zmienionych:
-maksymalnie 12 jednostek piechoty
-maksymalnie 6 jednostek do walki w zwarciu
-maksymalnie 4 takie same jednostki
-maksymalnie 10 konnicy (w tym 4 konni strzelcy)
-maksymalnie 8 jednostek miotających
-maksymalnie 1 rydwan/słoń
lub zasadach WKA : http://forum.totalwar.org.pl/showthr...WKA-1-2-v-1-00
Były jakieś Czwartki ostatnio?
Chyba wczoraj były.
Tak, rozegraliśmy kilka 2v2.
Mnie niestety nie było ale cały czas działamy na czwartkach ;)
Będzie ktoś coś?
ja możliwe że po 21
Jestem.
Co sie dzieje z czwartkami, ja sie pytam?