https://www.youtube.com/watch?v=p1p797gQ9-w
Wersja do druku
Nie no, nie trzeba było. Ale swoją drogą nie pokazało to jak zaatakowany został fort nad Exeter. Bo, że do Exeter był zasięg to pokazała już tura poprzednia i stąd ten fort nad.
A co do fortu drugiego to jak ja robiłem symulację to katapulta nie dochodziła. Zatrzymywała się pole przed polem na filmiku.
Jego nie atakowałem katapultą, ta armia co była w krzakach to tam się wycofała i dzięki niej mogłem zawiązać walkę z obsadą fortu
Mimo iż możliwym było że sam następnej tury osobiście nie zrobię to jednak napiszę że twoje podejście do gry Soplica to jakaś kpina!Zero szacunku. Gdzie jakaś informacja o opóźnieniu???Mefisto lub Mg czyńcie honory..
Co prawda chciałem poczekać z wytoczeniem dział do jutra ale skoro Zachar zaczął to i ja się dołączę - też uważam to za kpinę,wolałbym rezygnację niż takie nie wiadomo co. Ja bym jeszcze zrozumiał,gdyby opóźnienia zdarzały się rzadko i były wyjątkiem,ale w wypadku Soplicy jest ta sama śpiewka od paru miesięcy - "Przepraszam za opóźnienie" i zero refleksji,bo w następnej kolejce mamy znowu opóźnienie o co najmniej kilka dni i tak w kółko. Nie pamiętam,kiedy ostatnio Soplica zrobił turę na czas,to już chyba będzie dobre pół roku od tego momentu...
A zabiegany jest pewnie każdy, naprawdę tęsknię za czasami kiedy miałem tyle na głowie co w trakcie studiów..
Widząc zapał niektórych uczestników chciałem ciągnąć tą kampanię, mimo moich nieudolności.
Lecz przyszedł czas widząc co się dzieje zapytać aktywnych graczy co robimy? Zawieszamy, kończymy, inne pomysły?
Idziemy dalej!Rób za Soplice
To ostatnia aktywna ko. Dokończmy ją
Ja uprzedzam, że od czwartku do soboty włącznie będę nieobecny, więc fajnie jakby albo dotarło do mnie do Środy albo dopiero wtedy
Ok, zrobię za godzinę.
Dzisiaj będzie
przepraszam ale pojawiło się niespodziewane pępkowe wczoraj wieczorem i dopiero dzisiaj dam radę dokończyć turę, w sumie to niewiele zostało
Dacie radę w takim razie poczekać na mnie do Niedzieli? Mogę ewentualnie poprosić Zachara, ale prawdopodobnie do mnie tura dojdzie w piątek, to długo nie będziecie musieli czekać (wracam w Sobotę w nocy, to w Niedzielę ogarnę turę)
Patrząc na tempo,może się złożyć tak,że do niedzieli nawet kolejka do Ciebie nie dojdzie także nie uprzedzajmy faktów...Jeżeli jakimś cudem to nastąpi to rzecz jasna poczekamy.
Innocenty byłeś dzisiaj na forum i żadnego słowa o dalszym opóźnieniu? To że Avasil zgłosił, że nie będzie w stanie zrobić przed niedzielą niech nie będzie wygodnym pretekstem do dalszego ociągania ;)
już jest tak długo wyczekiwana:
http://www20.zippyshare.com/v/YJ1LGweK/file.html
przepraszam ale zupełnie nie miałem jak dokończyć, poza tym jeden wrogi szpieg mi zniknął. Mimo, że dokładnie znam jego położenie to za cholerę mimo wielu prób się nie ujawnił ...
http://www2.zippyshare.com/v/90oKF7ru/file.html
Papież
A jednak udało się ekspresem nadrobić opóźnienie Innocentego ;)
Papież znowu leci w górę z kasą. Prosim o redukcję. :D
Będzie jutro pod noc.
Mogłeś od razu wrzucić i za Turcję tylko dzień później ;)
Myślicie, że ja nie mam co robić.
Mefisto proszę napisz Soplicy by się nie bał wrócić i kontynuował grę ;)
ja nie będę obrzucał go jajkami obiecuję :)
Na razie jest w pracy.
Hola,hola,jak proponowałem że mogę robić za Turcję to mówiłeś że spokojnie dasz radę ją pociągnąć,jeżeli coś się zmieniło to mogę Cię w tym zadaniu odciążyć do czego mam pełne prawo bo też jestem sojusznikiem. Na Soplicę moim zdaniem już nie ma co czekać,nawet jeżeli teraz w końcu zrobi to w następnej kolejce znów będzie powtórka z rozrywki.
A ty się z nim komunikujesz w jakiś sposób, że wydajesz taką ocenę? Do końca dnia ma normalny czas.
Wcześniejsze tury i fakt,że Soplica ostatnio logował się 23 marca nie pozwalają przypuszczać,że wywiąże się w terminie ale dobrze,poczekajmy. Chciałbym się mylić i móc jutro zobaczyć porządnie wykonaną,wstawioną przez Soplicę turę Turcji.
Wczoraj jeszcze z nim dyskutowałem nad turą i dawałem dla symulacji, więc się chyba interesuje. Chociaż z tym ostatnim logowaniem to mi się nie podoba.
Nie ogarniam, teraz to się ciśniecie nawet jak nie opóźniam. Jakbym dostał turę trochę wcześniej niż o północy w środę to bym się nią zajął, ale może po prostu wczoraj nie miałem czasu zrobić? Dajcie żyć.
Niech robi mg, tylko mam nadzieję że każdy kto ma turę będzie siedział przed komputerem w święta i robił te tury w ciągu regulaminowych 24h. Mam nadzieję że tego dopilnujesz Duce.
Ja będę mógł zrobić turę w poniedziałek bo w święta nie będę miał lapka ze sobą.
Tak w ogóle jak chcecie to odejdę, tylko powiedzcie. Chyba zarówno dla mnie jak i dla Was to najlepsze rozwiązanie.
Też tak myślę,reszty wypowiedzi nawet szkoda komentować bo to jakiś mało śmieszny żart. Zastanawiam się tylko czy jest sens żeby kontynuować skoro jest nas tak niewielu?
tak mimo wszystko tak
Róbcie zatem na spółkę z Mefisto za Turcję
No rzeczywiście ręce opadają. Już robię. Przy okazji w takim razie poprosić bym chciał MG o zmianę hasła, bo to obecne jest spieprzone.