To na szybko zainstaluje, coś się ogarnie. Daj zapro do plutonu, w grze nick Askorti.
Wersja do druku
To na szybko zainstaluje, coś się ogarnie. Daj zapro do plutonu, w grze nick Askorti.
grałem ostatnio ale cały czas mnie rzuca na drużyny gdzie ja jestem -2 tiery w stosunku do topki a jak już jestem na górze to mam te same przeżycia co Marat tak więc jakoś nie mam ochoty
co do e50 to 10 tier też został znerfiony? bo silnik widziałem ma stary a nie śledziłem aktualizacji
Pancerz ma taki sam jak E-50, więc tak, też znerfiony. Co do mobilności się nie wypowiem, bo nie posiadam M-ki.Cytat:
Zamieszczone przez pop517
To jest jakaś kpina. Była kiedyś teoria, że MM dązy do 50% wr u graczy. Nie wiem jak to sie dalej rozwijało, dawno nie czytałem forum. Ale dla mnie to jest wręcz oczywista oczywistość. Moje wr wahało się w ostatnich tygodniach pomiędzy 51,1% a 51,2%. Po świetnym piątku ( praktycznie 10 zwycięstw z rzędu na ST1 z zadawanym dmg pomiędzy 2k a 5k ), bo dobrej sobocie, w plutonie z Askortim i Popem ( dzięki za grę :mrgreen: ), od 3 dni mam totalna kupę. Ostatnie 2 dni zrezygnowałem wręcz z misji 15 wygranych bitew, zabrakło mi czasu, po 7-8 przegranych z rzędu. A to co się dziś dzieje zakrawa na parodię. Bitwy 8 i 9 tierów, jedna przegrana 15:0 w 6,5 minuty. Myślałem, że to jakiś jeden z lepszych rekordów. Ale nie! Następną bitwę ( te same tiery ) przegraliśmy 15:1 w 4,5 minuty! Takie akcje całkowicie zniechęcają do tej gry!
Kup premium i 10.000 golda co miesiąc to dostaniesz lepsze MM, SerB approved. :P
Po prostu nie umiesz i grać wszystko zwalasz na WG. Mówiłem Ci tyle razy byś odinstalował tą grę a Ty nie słuchasz i jeździ taki pomidor na 8,9 tierach. Taki Marat w plutonie to od razu jak kotwica na szyję :? :roll:Cytat:
Zamieszczone przez Marat
A na poważnie, to ja już mam kompletnie w dupie WR, ja gram swoje, jeźdże is3, robię średni exp na poziomie 850 ( bez premki ), a to, że debile giną to już nie moja wina. Swoją drogą co do teorii spiskowych to zauważyłem coś takiego jak wygrałem premke jedno dniową po całym dniu ciężkiego nakur***. Non stop mi losowało idiotów i wtopa za wtopą szła :?
http://i.imgur.com/gGazLTb.jpg
O to jaką cenę muszę płacić ostatnimi dniami, za to że w dwa dni podwyższyłem wr o ćwierć procent :|
Fajnego masz commandera. Przyznaj, wybuliłeś golda. :P
Normalnie jak w deep space 9, czarnuch dowodzący białasami :lol: Ja na shermanie miałem załogę z samych czarnych :lol:
coś widzę się ostatnio zaniedbałeś z graniem, nie mamy z popem 3 do plutonu :(Cytat:
kuroi
Raptem pół godziny temu skończyliśmy z Popem i Maratem grać we 3. :P
Panowie już wiedzą, że za golda ( a dokładniej tzw. tokeny ) na World of Warplanes można kupić przed premierą tejże gry ( 13 listopad ) konto premium, które będzie działać również w WoT ( jak i wspomnianym gniocie WoWp )?
Dziennie można zdobyć 240 tokenów. Za pierwszą wygraną/frag/cel naziemny po 10 tokenów, za trzecią wygraną/frag/cel naziemny 20 tokenów, za dziesiątą wygraną/frag/cel naziemny 50 tokenów. W garażu od groma samolotów premium, więc nic nie trzeba grindować. Ja osobiście wczoraj zacząłem ( wale 3 wygrane i po 10 fragów/celi naziemnych ) i można na luzie uwinąć się w godzinę. a można i szybciej, bo cele naziemne spokojnie można walnąć w jednej bitwie 10 na raz. Miesiąc premium jest za 2500 tokenów, czyli jakies dwa tygodnie moim systemem ( po 190 tokenów na dzień ). Warto chyba pomęczyć się do 12 listopada.
http://worldofwarplanes.eu/pl/news/2/th ... elease-pl/
Nie wiem tylko, czy ten cały drugi etap z tej wiadomości już się zaczął, bo do tej gry wchodziłem raz na ruski rok i raczej nie śledziłem postępów i kolejnych zmian.
Nie mam zamiaru grać w ten gniot. Gram w War Thunder, więc takiego czegoś pewno nie dam rady przełknąć.
http://www.youtube.com/watch?v=S9gaknpkVis
Jak to ocenią spece od tej gry? :)
Znajomy mi mówił że Krasnal Team to marka sama w sobie... :mrgreen:
Ja jestem doświadczony, mam KV3!
Oni mają Ardy i nas zniszczą ( grali przeciwko wiedźminom? :lol: ).
A mnie się podoba ich zaangażowanie. Fajnie sobie grają, nie zachowują się jak upośledzone gimbusy :D
Gorzej, gdy już trafią do twojej drużyny na randomie. Będziesz sobie włosy z głowy wyrywał.Cytat:
Zamieszczone przez voitek
Dlatego od 1,5 roku nie grywam w tę grę :)
Zresztą, siedzą we własnym gronie i grają kompanie. A na randomach nigdy nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie. Grają jak umieją.
Poza tym, przecież to oczywiste, że grając online winę za porażkę ponosi 'TEN DRUGI', a ty jesteś nieskalany :D
Używam moda XVM i NIESTETY widzę statystyki wszystkich graczy. Ok. 90 % graczy, szczególnie na niskich tierach jest o inteligencji ameby. Ale dzięki temu wiesz, na kogo trzeba zwracać uwagę, jak się zachować w danej bitwie.Cytat:
A na randomach nigdy nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie.
Ja się przyznam bez bicia, że jestem kiepski w tą grę niestety:( Staram się ale mi nie wychodzi. Najbardziej mnie wkurza jak mi czołg 3 tier na 5 rzuci i mnie niszczą zaraz. Średnio ogarniam tą grę ale totalnym idiotą nie jestem. Najbardziej mnie wkurzyło jak pykałem tym pierwszym niemieckim czołgiem, rozwaliłem 7 wrogów, został jeden i czas się skończył. Ja byłem w jednym końcu mapki, a moi kompani w drugim, we trzech, full hp i nie zaatakowali tego 1 zioma z pół hp tylko stali i czekali.
Widze, że zmienili sposób przeliczania oceny osobistej, zamiast 1500 mam 4500 :) Podejrzewam, że mniej się liczy zadany dmg, bo ja mam linię lekkich francuzów, a tam o to ciężko :)
I tak praktycznie nikt na ten rating nie patrzy. Wszyscy myślący ludzie patrzą na WN6/7 lub po prostu na WR. Oczywiście pod warunkiem, że ma się sporo bitew, bo inaczej żaden sposób oceny skilla nie będzie prawidłowy.
Jak ja jestem na serwerze, to wiadomo, że ja gram najlepiej na świecie. A dalej to już można wedle kolorków :D
jak on gra, to same porażki dobra rada ode mnie nie grajcie z nim!
Panienki, co wy na to, by może kiedyś zgadać się na jakieś 7/42?
Dobra ale ja zgarniam cały hajs. W zamian mogę zaoferować swoje nieocenione usługi w tej grze oraz doskonałą zabawę z ludźmi z publika na czacie.
A Ty pop zawrzyj gębe pókim dobry!
Szukam miłego chłopca do grania razem plutoników :oops:
Ja bym mógł na 6 i 7 pograć
Jaki masz koleś nick w grze, to niechybnie zapro zostanie wysłane. Ze mną się fajnie gra bo dobre żarty robię, nie to co te suchary kuroi i pop. Marat nie umie mówić, więc o nim nie wspominam.
Masz żarty jak ksiądz na pogrzebie.
Radzę nie grać z tym typem, on szmugluje złoto przez rosyjską granicę w wydrążonej belce na tyle T-54.
Dla osób zaczynających grę, w najnowszym CD-action otrzymacie kody do gry na:
-7 dni konta premium
-500 złota
-1 dodatkowe miejsce w garażu
-samolot premium III poziomu
Sprawdźcie sobie co na dzisiaj przygotowali twórcy WoT Jest ciekawie i Old schoolowo ;)
http://www.youtube.com/watch?v=vGfaQaQN3OY
Z okazji mistrzostw świata w Brazylii, dostaniemy nowy tryb:
http://worldoftanks.eu/pl/news/46/fo...-battles-mode/
:F
mam nadzieje, że tym razem będzie można grac plutony:confused:
Coraz mocniej wierzę w to, że te plotki o tym, że w wocie wprowadzili losowanie, które ma zbliżać wszystkich do 50% zwycięstw karząc tym lepszych graczy jest prawdziwe.
Gra jakiś nub w to jeszcze?
Ja gram od 2 tygodni :-)
Gram, zna ktoś jakiś fajny klan z ograniczeniami wiekowymi 21+ albo 18+ .
Gram cały czas, z nudów poszedłem w medy. Co prawda z braku czasu grind nie postępuje szybko, ale dorobiłem się już Indien Panzera, Cometa, T-43, Shermana Jumbo i tego Japońca 7 tier ( choć jeszcze nie wymaksowany. Ogólnie ta ostatnia linia to katorga, ale STA mam nadzieję osłodzi tą całą beznadzieję.
a ja sobie kupiłem kv4 ale nie mam czasu na grę. Od pażdziernika będę ekspił 2 VIII ( niemiecka VK B dostała ostrego bufa i ma z przodu 200 mm pancerza, więc trzeba ją zrobić ), dlatego będę potrzebował moich murzynów do plutonu ( Marat, Kuroi i Pop ). Więc wypatrujcie białego Pana 1 dnia miesiąca października, i wyślę on wam zapkę do plutonu. Wpadnie na białym koniu i będziecie mogli ucałować pierścień poddaństwa.
Też bym mógł pograć :)