Maharbal - Strażnik Cnoty i Dobrego Smaku.
Wersja do druku
Maharbal - Strażnik Cnoty i Dobrego Smaku.
no :D patrząc jeszcze na jego avatar to jest cichym, zabójczym strażnikiem i takim któremu płacą za to, jak Hitmanowi :DCytat:
Zamieszczone przez Rapsod
A ta ?
Z lozka bym jej nie wygonil...ale pozniej nic wiecej ;)
Miss Universe z 2009 roku, z Wenezueli(znaczy chyba z Wenezueli):
Nie no ta miska też dobra dupa.
Śliczna jest.Cytat:
Zamieszczone przez kizi
Używaj lepszych wyrazów niż "dupa" na forum, wiesz nie mam nic przeciwko ale Lena może się poczuć obrażona albo zniesmaczona :DCytat:
Zamieszczone przez kizi
Nie nooooo, ona taka bez wyrazu jest... Piena kobieta powinna sie wyryc w pamieci, a ta w niej ginie:P Poza tym chuda, za chuda.Cytat:
Śliczna jest.
Amen! (nie żebym był Rubensem ;) )Cytat:
Poza tym chuda, za chuda.
Sumo fani? I dla was się coś znajdzie, oryginalny typ urody no i nie jest za chuda :lol:Cytat:
Zamieszczone przez glaca
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/...75_468x581.jpg
Oj Exar, facet nie pies, na kosci nie leci;) Kobieta powinna miec kobiece ksztalty. Wiec nie przesadzaj bo malo to smieszne jest.
Ta Miss którą wrzucił Mahu jest za chuda ? :mrgreen:
No dobra, kwestia gustu, bo dla mnie ta kobitka ma idealne ciało.
Mam pytanie do panów którzy rozprawiają o 'kobiecych kształtach'.
Czy ta pani:
http://static-p3.fotolia.com/jpg/00/...giBdY6fkpH.jpg
Jest za chuda, w sam raz, czy gruba ?
"W sam raz" na raz zeby jej z lozka nie wygonic ;)
Dokladnie;) Poza tym czy to takie dziwne, ze wole zeby dziewczyna miala pupe niz jej nie miala? Zeby miala pelny, ksztaltny biust niz plaska-plaskowosc? Do mnie budowa ciala, ktora jest teraz tak nachalnie lansowana, totalnie nie przemawia. Wrzucilbym fotki kolezanek z roku zeby pokazac o co mi chodzi, ale... tego nie zrobie :mrgreen:Cytat:
"W sam raz" na raz zeby jej z lozka nie wygonic
Mi się kiedyś też podobały duże pupy, a teraz totalnie odwrotnie. Najbardziej kręci mnie subtelna i delikatna linia, coś na wzór tego co wrzuciłem. Szczupłe nóżki, nie za duże biodra, trochę węższa talia, nie za duży biust - bomba ;)
Ale cóż. Gusta i guściki.
super ta od Witii ;)
Racja, racja! Tylko jeszcze powiedz, któż to, o Silnoręki? :DCytat:
Zamieszczone przez Aquila
A Exar to niech ostrzega jak wstawia jakieś sumo, można się nabawić trwałego urazu.
Widocznie media potrafią zniszczyć instynkt nawet u dorosłych mężczyzn.
Popieram Twój punk widzenia Witia 8-)
Jak lubisz szukać pępka w zwałach tłuszczu to Twoja sprawaCytat:
Widocznie media potrafią zniszczyć instynkt nawet u dorosłych mężczyzn.
Jakaś kobieta z google grafika ;) Zupełnie przypadkowa.Cytat:
Racja, racja! Tylko jeszcze powiedz, któż to, o Silnoręki? :D
Ważne żeby kobieta była szczupła ale nie taka skóra i kości, tylko miała zaokrąglone kształty a nie wystające kości, i żeby też nie miała za małych pośladków i chudych nóg wtedy jest perfect, a jak tego nie ma, ale za to ma kształtne piersi to też jest dobrze ;) Po za tym najlepiej to oddają proporcje 90-60-90 :)
A co ma pępek do szerokich bioder?Cytat:
Jak lubisz szukać pępka w zwałach tłuszczu to Twoja sprawa
Tego nie powiedzialem. Napisalem, ze lubie jak ma pupe, a ta wrzucona przez Ciebie wybitnie jej nie ma:p Nie lubie desek i badyli. Bo:Cytat:
Mi się kiedyś też podobały duże pupy, a teraz totalnie odwrotnie.
Mniej wiecej to;)Cytat:
Ważne żeby kobieta była szczupła ale nie taka skóra i kości, tylko miała zaokrąglone kształty a nie wystające kości, i żeby też nie miała za małych pośladków i chudych nóg
Co Wy w jakies skrajnosci popadacie? Luzny temat, totalnie subiektywny, a tu ciagle jakies pociski jada:PCytat:
Jak lubisz szukać pępka w zwałach tłuszczu to Twoja sprawa
Wal sobie przy jednym zdjęciu a nie przeglądając forum to się urazu nie nabawisz :D .Cytat:
A Exar to niech ostrzega jak wstawia jakieś sumo, można się nabawić trwałego urazu.
A ta Miss z Wenezueli to przecież i tak photoshop.
Na tej focie zabrakło mi prawie najważniejszego - brzuszek i biodra są zasłonięte! Po samych nogach ocenić kształty trudno. ;)
Jakieś dowody czy znowu ,,prawda absolutna" :?: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Dagorad
Prawda absolutna jest taka że teraz nie wrzuca się nigdzie zdjęć bez obróbki chyba rzecz jasna że chodzi o zdjęcia prywatne :lol: .Cytat:
Zamieszczone przez Maharbal
Zresztą przecież widać że laska przeszła "obróbkę" w photoshopie.
Panie kolego, zważamy, zważamy co mówimy, jak to powiada jeden mój znajomy ;)Cytat:
Może jednak jakaś argumentacja? Bo na zasadzie "zawsze się tak robi" to ja ci mogę udowodnić bardzo dużą ilość wszelkiego rodzaju "prawd".Cytat:
Nie wiem jak mogę to niezbicie udowodnić, spójrz na jej skórę albo porównaj sobie to zdjęcie z jakimiś jej innymi, jak na mój gust od razu widać że została "podrasowana". A fakt że takie zdjęcia zawsze przechodzą obróbkę jest raczej powszechnie znany i na tyle oczywisty że ani fotografowie ani modelki tego nie ukrywają. Żeby było jasne nie twierdzę że ona nie jest ładna bez tej całej obróbki.Cytat:
Może jednak jakaś argumentacja? Bo na zasadzie "zawsze się tak robi" to ja ci mogę udowodnić bardzo dużą ilość wszelkiego rodzaju "prawd".
Ekspertem od trickow zdjeciowych nie jestem lecz nawet laik spostrzeze ze jej naturalny cien zostal usuniety,refleksy swiatla na jej prawej nodze oraz ramieniu lecz zupelny ich brak na policzku(chociaz padajace swiatlo jest...ale na policzek z drugiej strony).Ponadto calkowity brak cienia jej prawej reki na bluzeczce podobnie jak i lewej dloni(zgaduje ze mamy do czynienia z oswietleniem obustronnym).Cytat:
Zamieszczone przez Witia
Sam fakt "majstrowania" z cieniami oraz swiatlem zmusza nas do zaakceptowania faktu ze mamy tu do czynienia z obrobka komputerowa ;)
O jakim zdjeciu mowa? Powiem wam po chwili namysłu co jest przeróbką co nie.Cytat:
Masz je nad swoim postem KLA ;)Cytat:
Zamieszczone przez King Louise Assurbanipal
Miałem nie pisać o którą panią chodzi żeby nie spamować (skoro ktoś chce się włączyć do "dyskusji" to może raczej przejrzeć te 2 ostatnie strony ;) ). Ale jako iż zajac podał nie tą panią o którą mi chodziło (choć ta oczywiście też jest obrobiona w photoshopie) to w celu sprostowania napisze iż mi chodziło o Miss Universe 2009 Wenezuelkę z 34 strony.
Blondi słabo widać, ale jest photoshop.
Z kolei Wenezuelka jest kozacko photoshopkowana.
No to wszystko jasne, KLA zarzadzil wiec wasze argumenty moga sie schowac...Cytat:
Blondi słabo widać, ale jest photoshop.
Z kolei Wenezuelka jest kozacko photoshopkowana.
[/quote:z9tcpkgw]Cytat:
Zamieszczone przez zajac
Glaca też ma rację.
[/quote:z9tcpkgw]Cytat:
Bez przesady - ona to wygrała w wieku 19 lat, teraz ma 20... Więc nie ma zbytnio co na niej fotoszopować, chociaż wiadomo, że takie fotki z sesji zdjęciowych na plaży z pr0 fotografem zawsze są mocno 'poprawiane' :D. Fakt, że trochę szkielet. Ogólnie nie przepadam za konkursami miss, nie pamiętam kiedy ostatnio się zgadzałem z wyborem :D. No i dziewczyny na takich konkursach są raczej ładne, fakt, ale takich naprawdę pięknych tam wiele nie ma (tej Stefanii za taką np. nie uważam).
http://nimg.sulekha.com/others/origi...0-7-2-10-9.jpg
http://www.rakyatmerdeka.co.id/image...0universe2.jpg
Po prawej - to ona.
Nie zarządził. Na tych zdjeciu Wenezuelki to nie ma trudności. każdy kto nie ma problemów ze wzrokiem powinien od razu stwierdzić jak wygląda ta - idealna skóra.Cytat:
Zamieszczone przez Volomir
Możecie mi podrzucić zdjęcia nie tak na chama przerabiane. Siedze od lat w Photoshopie, moja dziewczyna jest zawodowym fotografem - ma bardziej wprawne oko niż ja.
Wiesz, ja widze, ze obie foty to naturalne piekno fotoszopki. Tylko tak sie wczules w role eksperta, a kazdy i tak to olał :mrgreen:Cytat:
Nie zarządził. Na tych zdjeciu Wenezuelki to nie ma trudności. każdy kto nie ma problemów ze wzrokiem powinien od razu stwierdzić jak wygląda ta - idealna skóra.
Możecie mi podrzucić zdjęcia nie tak na chama przerabiane. Siedze od lat w Photoshopie, moja dziewczyna jest zawodowym fotografem - ma bardziej wprawne oko niż ja.