To właśnie chciałem usłyszeć :D .
Wersja do druku
To właśnie chciałem usłyszeć :D .
Z tego co dotychczas pokazywali sądziłem że będzie powtórka z RTW1 a tu miła niespodzianka. Tu naprawdę nie ma się czego doczepić(może troche mało jazdy brakuje zwłaszcza jakiejś galackiej jazdy ) jest historycznie i zróżnicowanie. ;)
Galatian Royal Guard kojarzy mi się z jednostką konną.Cytat:
może troche mało jazdy brakuje zwłaszcza jakiejś galackiej jazdy
Na trolla najlepiej nie zwracać uwagi. ;)Cytat:
Jednak widzę, że to tylko Ty powołujesz się na Ospreye.
Usuwam obydwa wasze posty.
KLA, na przyszłość, nie odpisuj na teksty Hetmana, będę miał mniej roboty. Jak jeszcze raz Hetman coś w tym stylu napisze, to dostanie osta.
8 jednostek jazdy to mało? No bez przesady ;)
Posty przeniesione do spamu.
Naprawdę musicie pisać w kółko jedno i to samo?
Nie mogę teraz znaleźć tej listy jednostek ale wydawało mi się że mniej ale nie liczyłem więc pewnie się mylę. Pamiętam jedynie Ptolemejską kawalerie , lekką kawalerie, scytyjskie rydwany, łuczników na wielbłądach i włóczników na wielbłądach ;)Cytat:
Zamieszczone przez _yourself_
Do tego jest jeszcze egipska,tarentyńska,obywatelska i "skirmisher cavalry" (nie wiem jak to rozsądnie przetłumaczyć na polski). Wychodzi nawet 9 z doliczeniem rydwanów.
A wiadomo coś jeszcze o dodatkowych darmowych frakcjach (takich jak Pont)? Wydawało mi się, że miało ich być więcej ale sprawa coś ucichła. Mają być kolejne, czy mi się wydawało? A może CA zmieniła i kolejne frakcję będą tylko w DLC?
CA chyba nie zapowiadało niczego takiego.
Down
Tak? Nie przypominam sobie, jeśli możesz to daj link.