I technologie, nie tyle ulepszają kadłub, co poprawiają podstawowe statystyki okrętów.
Wersja do druku
I technologie, nie tyle ulepszają kadłub, co poprawiają podstawowe statystyki okrętów.
Drewno jest potrzebne by ulepszać statki i działa tak samo jak żelazo.
Witam posiadam juz roma II ale w wersji podstawowej bez żadnych dlc.Mam pytanko dot Total War: Rome 2 Edycja Sparty czy jak to kupie będę miał wszystkie dlc ?
Niestety nie. Tu masz zawartość:
Total War: ROME 2 – Edycja Sparty zawiera:
- Grę Total War: ROME II
- Zawartość do pobrania – Gniew Sparty
- Zawartość do pobrania – greckie państwa-miasta
- Zawartość do pobrania – Córy Marsa
- Dostęp do gry Total War: Arena, złota i greckiej jednostki Myrmidonów
A jest jakaś edycja do kupienia która zawiera wszystkie dlc ?
Niestety chyba jeszcze nie. Jeżeli się mylę niech ktoś mnie poprawi.
Edit: ciągle są ładne przeceny na STEAM. Po 75% na każdym DLC. Myślę że warto. A na pewno za te najwięcej dające lub pasujące indywidualnym zainteresowaniom.
Witam już kończe prawie gre tylko musze spełnić jeszcze jeden warunek zniszczyć lub zplądrować 35 miast obecnie mam 6 . Jak najszybciej zrobić ten cell ? bo jak plądruje jedno i te samo miasto to liczba którą mam zdobyć wcale nie wzrasta . Jaki macie na to sposób ? Z góry dzięki za odpowiedz .
Wpierw napisz to w jakimś ludzkim języku. Polski byłby całkiem trafionym wyborem.
Trzeba złupić 35 różnych osad.
Ja gdy gram barbarzyńcami, zawsze niszczę prawie każdą osadę. Nie dość, że zalicza się ona do tego celu to jeszcze łatwiej utrzymać ład (Dostajemy z każdej podbitej w prowincji osadzie -5 niestabilności prowincji która maleje co turę o 1 i -20 z zniszczenia na 1 turę. Po zajęciu wszystkich osad dostaniemy max 20 tur czekania [prowincja z 4 miastami] aż niestabilność spadnie do zera.) (Choć mogę się mylić co do tych dokładnych wartości liczbowych, a nie mam jak sprawdzić teraz, ale to działa).